Corona Virus Barrier for $ 2,3 milliarder kinesiske soldater på YSS Bridge

corona virus hindring for milliarder dollar eldre i yss bridge
corona virus hindring for milliarder dollar eldre i yss bridge

Coronavirus utbrudd i Kina på grunn av opphør av flyreiser mellom Tyrkia, Yavuz Sultan Selim Bridge hentet fra kinesiske banker for den planlagte refinansiering på $ 2,3 milliarder har forårsaket utsettelse av lånet. Kinesiske bankmenn og tjenestemenn i selskapet kan ikke møtes ansikt til ansikt på grunn av reisebegrensninger for å forhindre spredning av utbruddet.


Epidemien til koronaviruset som rystet verden forårsaket også en forsinkelse i det refinansieringslånet på 2,3 milliarder dollar som planlagt ble kjøpt fra kinesiske banker for Yavuz Sultan Selim Bridge i Bosporen.

Refinansiering prøver å lukke et tidligere brukt lån med et annet banklån med renter som anses å være mer fordelaktig.

I følge nyhetene om at Bloomberg er basert på kilder nært temaet, ble forhandlingene mellom den tyrkiske partneren IC Investment Holding og Chinese China Merchants Group, som har en eierandel på 51 prosent, og kinesiske banker forstyrret på grunn av epidemien.

Det ble antydet at samtalene, som var forventet å avslutte i april, kan henge etter april.

FLYT FORBUDT

Det ble opplyst at forhandlingene mellom konsortiets embetsmenn som ble opprettet med de kinesiske bankfolkene for Yavuz Sultan Selim, ble utsatt på grunn av reisebegrensningene som ble brakt mellom de to landene på grunn av koronaviruset, og at det bare var mulig å møtes på nettet.

IC Investment Holding og den italienske partneren Astaldi mottok et 2013-årig lån i 9 for bygging av Yavuz Sultan Selim Bridge. Konsortiet forhandler om et syv år langt refinansieringslån med banker ledet av kinesiske banker ICBC og Bank of China.

Bank of China og IC Yatırım forlot spørsmål om problemet ubesvart.

Det kinesiske China Merchants Group kjøpte en majoritetsandel på 688,5 prosent i selskapet som opererte broen med en avtale på 51 millioner dollar. Det kinesiske selskapet kjøpte 33 prosent av italienske Astaldi og 18 prosent av IC Investment.

Med Yavuz Sultan Selim Bridge, som ble lansert i 2016, hadde statskassen garantert pass i utenlandsk valuta.

I 2019 ble det avslørt at beløpet som skal betales av statskassen var 3 milliarder TL. (TALSMANN)


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar