Er motorveier og broer gratis på helligdager?

Er motorveier og er fri på helligdager
Er motorveier og er fri på helligdager

Er broene gratis når festen kommer? Er broer og motorveier gratis på helligdager? begynte hun å undersøke. På Ramadan vil motorveier og broer være gratis. Det blir ingen gebyrer for overganger før onsdag 27. mai, klokken 07.00:XNUMX.


I følge avgjørelsen som ble publisert i Official Gazette med signatur fra President Recep Tayyip Erdoğan, som starter fra 23 (natten som kobles fredag ​​til lørdag) lørdag 2020. mai 00.00, til 27 onsdag 2020. mai 07.00, Med unntak av bygg-operere-overføringsprosjekter, vil motorveiene under ansvar fra Generaldirektoratet for motorveier og kryssingene fra Martyrs Bridge 15. juli og Fatih Sultan Mehmet Bridge være gratis.

BASKENTRAY OG MARMARAY ER GRATIS

Başkentray- og Marmaray-tjenestene vil være gratis fra klokken 23 lørdag 2020. mai 00.00 (natten som kobles fredag ​​til lørdag), frem til klokka 26 tirsdag 24.00. mai.Vær den første til å kommentere

Yorumlar