Hvordan få HES-kode via SMS? Hvor og hvordan få HES-kode? Hvor mange dager er HES-koden gyldig?

Hvordan få hes-koden via sms Hva er delingstiden for kontokoden
Hvordan få hes-koden via sms Hva er delingstiden for kontokoden

Hvordan få Hayat Eve Sığar HEPP-kode via SMS? Hvor mange dager er HES-koden gyldig? Som kjent er reiseforbudet mellom intercitys opphevet. Over 65 år trenger de imidlertid å få en HEPP-kode for å kunne reise mellom byer. Hvordan få HES-kode via SMS? Hva er HES-kodedelingstid?

De siste ukene uttalte helseminister Koca at reisene nå kan gjøres med HES-koden og informert om at passasjerene vil bli tatt opp til innenlandsflyvninger og togreiser vil få HES-kodesjekk, som vil komme til "Hayat Eve Sığar" mobilapplikasjon, ved å bruke koden du vil motta via HES-applikasjonen. Han sa at du kan reise. Reiseforbudet ble som kjent opphevet fra 1. juni. Imidlertid må personer over 65 år skaffe seg en HES-kode.

HVA ER HEPP-KODEN, OG HVA GJØR DET?

HES-kode er en kode som vil bli produsert med en funksjon som kommer til mobilapplikasjonen “Hayat Eve Sığar”. Basert på denne koden vil det bli foretatt en prioritert screening og det blir avgjort om passasjeren er akseptert eller ikke. Fly- og togreise kan gjøres ved hjelp av denne koden.

Reiseselskapet vil stille spørsmål ved personens helsetilstand med HEPP-koden, og reisen vil ikke bli godkjent i tilfelle risiko. Hvis det er personer som ikke har noen risiko i løpet av turen, men som senere opplever en risikosituasjon, vil de bli kontaktet og helse- og veiledningstjenesten vil bli gitt ved å kontakte personene som er akseptert på kontaktdistansen.

Minister Fahrettin Koca; Tilleggingen av HEPP-koden, som vil bli produsert individuelt, er gjort obligatorisk fra 18. mai 2020. For henvendelsen om HES-kode, passasjerens ID-nummer (TCKN, Pass etc.), kontaktinformasjon (både telefon- og e-postfelt) og fødselsdato vil bli angitt riktig og fullstendig som påkrevde felt.

HVORDAN KJØP HES KODE?

Etter å ha forklart at HES-kode og fly- og togreiser kan gjøres, ble det begynt å lure på hvordan man får HES-kode.

HES-kode kan fås på to forskjellige måter

  • HEPP-koden kan fås ved å gå inn i delen HEPP-kodeoperasjoner via Hayat Eve Sığar-applikasjonen.
  • HES-kode kan også fås via SMS. For å motta HES-kode via tekstmelding, skriv inn HES og la det være mellomrom mellom dem, henholdsvis de siste 4 sifrene i det tyrkiske ID-serienummeret og delingstiden (i antall dager) og vil bli sendt til 2023 som SMS. Hvis delingsperioden ikke er spesifisert, vil kodenes varighet være begrenset til 1 år. (Eksempel på kort melding: HES 1234567890 1234 15. Når en melding sendes på denne måten, vil koden være gyldig i 15 dager.)

SIKKERHET AV HEPP-KODEN

HEPP-koder vil bestå av individuelle koder som er produsert helt for deg. Kontroll og styring av HEPP-koden vil være helt i hendene på innbyggeren. Å lage forskjellige koder som er spesifikke for hver deling, som ikke er kjent av noen, i stedet for et konstant tall som TC-identitetsnummer, vil gjøre koden sikker. I tillegg vil ikke innbyggerne måtte dele personopplysninger, som deres ID-nummer, med noen andre, takket være HES-koden.

"Life Fits Home" -applikasjon, Play-butikken ve App Store Det lastes ned til mobiltelefoner gratis.

Hvordan kjøpe togbilletter med HES-kode? KLIKK HER og få mer detaljert informasjon!

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar