Hvordan kjøpe togbilletter med HES-kode? Hvordan få Hes-kode? Er HES-kode erstattet dokument for reisetillatelse?

Hvordan kjøpe togbilletter med HES-kode
Hvordan kjøpe togbilletter med HES-kode

Det ble kunngjort at YHT-flyvninger starter 28. mai. Republikken Tyrkias statlige jernbaner (TCDD) transport A.Ş. hjemmefavoritter i Life (HPP) med koden, High Speed ​​Train (YHT) delte videoforelesninger om hvordan du får tak i billettene. Innbyggerne lurte på hvordan de skulle få billetter med starten av togtjenester.HEPP-kode og reisetillatelsesdokument er separate dokumenter, begge betingelser er nødvendige!

TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om hvordan du får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden hentet fra Hayat Eve Sığar (HEPP) applikasjonen. I videoen blir innbyggerne som har reisetillatelsesbevis også fortalt hvordan de kan få billetter med koden de fikk gjennom Hayat Eve Sığar (HEPP) -søknaden. Du kan få mer detaljert informasjon ved å se på videoen.

Er HES-kode erstattet dokument for reisetillatelse?

Det ble rapportert at koden innhentet fra helsedepartementet Hayat Eve Sığar (HEPP) søknaden ikke erstattet "Reisetillatelsessertifikat" og borgere med reisebegrensninger kunne ikke bare reise med HEPP-koden.

Hvordan kjøpe togbilletter online med Hes-kode

Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode

Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode
Trinn 1
Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode
Trinn 2
Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode
Trinn 3

Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode

Hvordan få Hes-kode?

Hvordan få Hes-kode
Trinn 1
Hvordan få Hes-kode
Trinn 2
Hvordan få Hes-kode
Trinn 3
Hvordan få Hes-kode
Trinn 4
Hvordan få Hes-kode
Trinn 5
Hvordan få Hes-kode
Trinn 6
Hvordan få Hes-kode
Trinn 7
Hvordan få Hes-kode
Hvordan få Hes-kode

Ofte stilte spørsmål om Coronavirus og HEPP-kode

HEPP-kode Dokument for reisetillatelse erstatter ikke! Du må kjøpe både HES-koder og reisetillatelsesdokumenter. TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om hvordan du får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden hentet fra Hayat Eve Sığar (HEPP) applikasjonen. I videoen blir innbyggerne som har reisetillatelsessertifikat også fortalt hvordan de kan få billetter med koden de mottok gjennom Hayat Eve Sığar (HEPP) -søknaden. For video- og bildefortelling Klikk her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om hvordan du får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden hentet fra Hayat Eve Sığar (HEPP) applikasjonen. I videoen blir innbyggerne som har reisetillatelsesbevis også fortalt hvordan de kan få billetter med koden de fikk gjennom Hayat Eve Sığar (HEPP) -søknaden. For video- og bildefortelling Klikk her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om hvordan du får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden hentet fra Hayat Eve Sığar (HEPP) applikasjonen. I videoen blir innbyggerne som har reisetillatelsesbevis også fortalt hvordan de kan få billetter med koden de fikk gjennom Hayat Eve Sığar (HEPP) -søknaden. For video- og bildefortelling Klikk her...Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar