Streng inspeksjon vil bli brukt på motorveier under høytiden

I løpet av ferien vil strengt tilsyn bli gjennomført på motorveiene
I løpet av ferien vil strengt tilsyn bli gjennomført på motorveiene

Selv om det er et portforbud over hele landet under Eid al-Fitr, vil det bli iverksatt strengt tilsyn på motorveier.


Totalt daglig gjennomsnittlig politi og Gendarmerie under Eid al-Fitr 18 tusen 564 trafikkpersonell vil delta, og i løpet av ferien, politiet og gendarmeriet 111 tusen 384 personalet vil være på vakt.

I intercity persontransport % 50 kapasitetsimplementering vil fortsette. Tillatelsesdokumentene til innbyggerne over 65 år og de som får reisetillatelse innenfor rammen av høstingen av landbruksprodukter, vil bli kontrollert. Bruk av modellmodeller vil fortsette i regioner der trafikken er konsentrert. I denne sammenhengen 767 stykker Modellkjøretøyet ble plassert på veiene. Selv om det er et portforbud over hele landet, vil trafikkteamene fortsette sin kontroll på veiene under Ramadan-festen. Spesielt denne ferien; Med reisetillatelsesdokumentet vil inspeksjonene bli økt på veiene for å forhindre mulige ulykker på grunn av intensiteten til de som er 65 år og over sammen med ledsagerne sine for å dra dit de vil, og de som er fritatt fra portforbudet for de som går for landbrukshøst.

Under Eid al-Fitr, totalt daglig gjennomsnittlig politi og gendarmeri i trafikktiltak 18.564 XNUMX trafikantpersoner vil være på vakt. Totalt i løpet av ferien 59.052 trafikklag / team og Politi og Gendarmerie 111 384 XNUMX personell vil være til stede.

Også departementet vårt Ramadan festmåltidstrafikk sendte et rundskriv til 81 provinsstyreverv om emnet. I rundskrivet ble det opplyst at Bayram-ferien er planlagt i 23 dager mellom 26. og 2020. mai 4, men trafikktiltak vil bli brukt i 22 dager mellom 27. og 2020. mai 6.

Tilsynsteam som skal tilordnes sentrale ruter

Å se inspeksjonene ved sjekkpunktene ved inngangen til og utgangene til provinsene for å kontrollere passasjerpassasjerene inn og ut av byen innenfor rammen av tiltak som er truffet av trafikkorganisasjoner for å sikre sikker transport av innbyggerne og tiltak for å forhindre COVID-19-forplantning;

  • fra politiet 24 bestående av ansatte 8 team,
  • gendarmeriet 40 bestående av ansatte 20 teamet fikk i oppdrag.

Som med hver ferie, fokuserer denne ferien på luftkontroll. I denne sammenhengen 16 med helikopter i provinsen 76 Trafikkontroll vil bli utført av drone i provinsen.

767 Modellkjøretøyer plasseres på veiene

Anvendelse av modellmodeller vil videreføres for å øke synligheten til trafikkpersonell i områder der trafikkovertredelser og ulykker øker, og i områder der trafikken er konsentrert. 78 (politi 767 / gendarmerie 420) i 347 provinserModel / Model Traffic Crew Vehicle ble plassert på rutene der ulykkene forsterket seg synlig med taklykten og reflekterende striper.

Reisedokumenter vil bli sjekket

50% kapasitetsimplementering vil fortsette i intercity-persontransport. I tillegg, på veiene, høsting av landbruksprodukter, etc., med borgere over 65 år. Tillatelsesdokumentene til våre innbyggere hvis reisetillatelse er gitt, vil bli sjekket. Kontrollene vil økes ved terminaler og mellomstasjoner, og busser og pirattransport mellom intercityer vil ikke være tillatt, bortsett fra terminaler og tillatte steder. Alle busser til turen vil bli inspisert, sjåførene deres vil bli informert om ikke å bryte reglene, førere og passasjerer skal bruke bilbelte i løpet av turen. Under hensyntagen til ulykkene som involverer busser, spesielt mellom 02.00-08.00 og mellom 05.00-07.00, når søvnløshet / tretthetsrelatert oppmerksomhetstap inntreffer, vil sjåførene bli invitert ut av kjøretøyet, nødvendig kontroll og hvile vil bli gitt. På motorveiens ruter for trafikkmennesker skal beacons alltid være slått på. synlighet i forgrunnen, på sjåfører Oppfattet risiko for å fange risiko vil bli holdt i live hele tiden.

Ansikt til ansikt kommunikasjon vil bli etablert

Under inspeksjonene blir bilførere stoppet på punktene der oversettelsesteamene befinner seg. Ansikt til ansikt kommunikasjon Det vil bli etablert og sjåførene som kommer fra den lange veien, vil bli hvilt.

Radarinspeksjoner vil bli videreført, spesielt på ruter der hastighetsrelaterte ulykker er konsentrert. På alle motorveier med en total lengde på 2.155 km Gjennomsnittshastighet vil fortsette å bli revidert. I løpet av de siste 3 årene vil mer effektive og intensive tiltak planlegges og iverksettes på 18 ruter i 20 byer, hvor ulykker viser seg å være intense i løpet av ferien.

I bysentre vil trafikktiltakene økes i martyrer, som kan besøkes av førstegrads pårørende til martyrene våre. I områder der ulykker med kjøretøy og fotgjenger er intense, vil gangfelt, gangfelt, kryssingssystemer, funksjonshemmede parkerte kjøretøy foran og på rampene, som påvirker fotgjengernes sikkerhet, fjernes umiddelbart. Inspeksjoner og informasjonsaktiviteter angående fotgjengerprioritet / sikkerhet vil fortsette uten avbrudd.

Kjøretøyer som transporterer sesongarbeidere fra landbruket vil ikke kunne reise mellom kl. 24.00-06.00. Landbrukskjøretøyer, traktorer, skurtreskere, etc. De vil være forhindret fra å se i trafikken uten å ta nødvendige forholdsregler.

Trafikklag blir fulgt øyeblikkelig

I alle tilsyn; I undervisningsaktiviteter rettet mot å informere og øke bevisstheten om trafikksikkerhet for sjåfører og passasjerer En kort pause for livet opprettet med slagordet Livstunneler vil bli brukt effektivt. Sporing av trafikkpersonalet og personalet på ruten og inspeksjoner av dem umiddelbart Application Tracking Project (UTP)Effektivitet vil bli sikret og revisjoner vil bli gjort fra sentrum.

det sentrale Rådgivende enhet for trafikkulykker veisituasjon og ulykker over hele landet vil bli fulgt øyeblikkelig og inngrep vil bli gitt.

En viktig del av tilsynet for å sikre et trygt trafikkmiljø 34.218 Til ærestrafikkinspektøren Jeg er hjemme, men trafikkreglene er på tankene mine. Vår anerkjente inspektør, hver overtredelse du finner redder et liv. Vi takker for ditt bidrag til trafikksikkerhet og ønsker deg god ferie. Bedre hvert år i trafikken SMS med innhold vil bli sendt.Vær den første til å kommentere

Yorumlar