YHT, disposisjon og regionale tog Ingen billettsalg under 20 og over 65 år

Normaliseringsprosessen har startet i jernbanene, og det er ikke solgt billetter
Normaliseringsprosessen har startet i jernbanene, og det er ikke solgt billetter

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sa at grenseporter og restriksjoner som er pålagt innenfor rammen for nye type koronavirusutbruddstiltak har mange samfunnsøkonomiske effekter. På dette tidspunktet uttalte Karaismailoğlu at de iverksatte viktige tiltak for å bekjempe viruset som regjeringen og sa at takket være tiltakene som er gjort, har det blitt gjort betydelige fremskritt i kampen mot viruset. Under presisering av at det er iverksatt tiltak for mange sektorer for å redusere virkningene av pandemien i sosioøkonomisk forstand for innbyggerne, sa minister Karaismailoğlu at normaliseringsprosessen i livet vil starte takket være nedgangen i hastigheten på epidemien. Karaismailoğlu la merke til at normaliseringsprosessen vil bli startet i jernbaner på dette tidspunktet, og sa at prosessen vil bli gjennomført sammen med tiltakene.

YHT Expeditions starter 28. mai


Minister Karaismailoğlu. Han minnet om at bylinjer som Marmaray og Başkentray ikke stoppet seilasen i denne prosessen, og la til at antall seilaser gradvis ville bli økt. Karaismailoğlu forklarte at de har startet forberedelsene til reisen i de konvensjonelle og høye hastighetstoglinjene, "sa salget av billettene til høyhastighetstogene den andre dagen i Ramadan. Togbilletter kan imidlertid kjøpes først fra mobilapplikasjonen / nettstedet eller bompenger uten kontakt. Billetter vil ikke bli solgt fra kundesenteret og byråene. Billettsalg vil bli gjennomført med HES-koden (Hayat Eve Sığar) gjennom Helsedepartementets informasjonssystemdatabase for å undersøke passasjers status angående COVID-19. "Det vil ikke være salg av billetter til de som er nedsatt av helsemyndighetene eller som ikke kan få en HEPP-kode." Minister Karaismailoğlu, som uttalte at de vil sette i gang YHT-flyvninger 28. mai ved å ta hensyn til de sosiale avstandsreglene og isolasjonen, uttalte at tiltakene vil bli iverksatt for den sosiale avstanden innen toget for første gang, og at passasjertogets billettsalg også vil bli solgt med 50 prosent kapasitet i tråd med den sosiale avstanden og billetten vil bli solgt i tverrgående rekkefølge ved å hoppe seter. Han understreket.

yht tidsplaner

Billetter under 20 og over 65 år selges ikke

Karaismailoğlu understreket at bare YHT-flyvninger vil bli startet fra 19. mai 28 fra YHT, disposisjon og regionale togtjenester, som har blitt avbrutt fra Marmaray og Başkentray fra 2020. mars 28 på grunn av begrensningen av intercity-turer mot risikoen for COVID-2020. Han vil foreta totalt 28 flyreiser per dag på linjene Ankara-Istanbul, Ankara-Eskisehir, Ankara-Konya, Konya-Istanbul fra og med datoen for ". Minister Karaismailoğlu sa også at det vil komme hyppige advarsler for å beskytte den sosiale avstanden i tog.

Karaismailoğlu uttalte også at baksetene til hver vogn i YHT-er vil være forbeholdt isolering av passasjerer med mistenkt coronavirus under reiseprosessen. ”Reisetillatelsesattest godkjent av de relevante myndighetene vil være obligatorisk for personer over 65 år og under 20 år som har portforbud. Reisene til de som ikke kan sende inn dette dokumentet under sjekken, vil bli kansellert og billettgebyrene vil ikke bli refundert. "Passasjerene vil bli overvåket av det aktuelle personellet for å opprettholde den sosiale avstanden fra garasjen til toget." Karaismailoğlu sa at togsettene vil fortsette å desinfiseres før og etter seilasen, og sa også at førstehjelpsutstyrene til vertinnene på høyhastighetstog vil ha masker og hansker.Vær den første til å kommentere

Yorumlar