Kovid-19-prosessen og etter forsvarsindustrien i verden og Tyrkia

Kovid og etter en prosess i Tyrkia og verden innen forsvarsindustri
Kovid og etter en prosess i Tyrkia og verden innen forsvarsindustri

President for Presidential Defense Industry. Dr. Ismail Demir, STM Defense Technologies Engineering and Trade AŞ tenketank organisert av STM Think Techs videokonferanse, "Kovid-19 prosess og etter forsvarsindustrien i verden og Tyrkia" deltok i panelet.


President professor Dr. İsmail Demir sa at det har blitt opplevd en ekstraordinær prosess i verden på grunn av epidemien, landets økonomier har blitt påvirket av denne situasjonen, og produksjonsteknologiene har bremset opp, men på grunn av de strategiske prosjektene i forsvarsindustrien er det iverksatt visse tiltak og arbeidet fortsetter. Han uttalte også at selskaper som opererer innen forsvarsindustri viste gode eksempler på bruk av flere teknologier i denne perioden og nevnte arbeidene som ble utført i ASELSAN.

President, som understreket at det ble gitt en vellykket eksamen i denne prosessen, ga president prof. Dr. Han forklarte at aktiviteter som jern, maske, diagnosesett og desinfeksjonsproduksjon fremskyndes innen helsefeltet.

Han understreket at prosjektene pågår, og sa: "Det kan være en forsinkelse i å nå noen milepæler, men vi forventer ikke at dette vil gjenspeiles i omsetningsmålene ved årsskiftet i stor grad. Kanskje det kan være små prosenter per selskap. Vi vil ikke ha noen problemer med omsetningen. Denne prosessen vil gi et positivt bidrag til Tyrkias posisjon, og han ga den støtter bildet av landet på lang sikt vi forventer en positiv innflytelse fra eksporten. "

President professor Dr. Ismail Demir, Tyrkias eneste alternative produsent kan ikke like engasjert i forsvarsindustrien vekke oppmerksomhet på andre områder, og brukte følgende setninger:

“Her er teknologisk kompetanse, felteffektivitet av produkter, markedsføringsevne og persepsjonsstyring parametere. I denne henseende begynte Tyrkia mer å vises på verdensmarkedet på den andre som en aktør for å fylle Kina. Vi vil nå være på markedet som en velprøvd landsektor, i denne forstand er det fullt mulig å erstatte mange tradisjonelle og klassiske eksporterende land, inkludert Kina. ”

Økningen i eksporten i Tyrkia i det øyeblikket presidenten ga uttrykk for håp om at grafen for en kurve fanger på mye av prof. Dr. Demir sa at han tror at han ikke vil komme like skadet av landets epidemiske prosess, men som et land som har forberedt seg på å ta vellykkede skritt etter prosessen.

“Det er ingen avbestilling eller utsettelse i prosjektene”

President professor Dr. İsmail Demir uttalte at det ikke er noen avbestilling eller utsettelse i de inngåtte prosjektene, og han sa at med prioriteringen av prosjektene kan det være trinn som å få fart på eller bremse noen produkter, og at de er årvåken om strategiske produkter.

Han understreket at sikkerheten i landet er en flerbeinsstruktur, og at verden forstår dette med epidemien.

F35-prosjekt

President professor Dr. İsmail Demir nevnte også F35-prosjektet i sin tale og sa at det ikke er klare data om hva som skjer på USAs side.

Han trekker oppmerksomhet mot det faktum at Tyrkia er en partner i prosjektet som fortsettes. "Ensidige handlinger angående partnerskapet har ikke noe juridisk grunnlag og er ikke logiske. Med tanke på hele partnerskapstrukturen og partnerne, er det ikke grunnlag for å knytte dette trinnet til S400. Det er ikke et ben å ta avgjørelser angående flyet til Tyrkia, men det andre er et ikke-spørsmål har ingenting å gjøre. Selv om vi gjentatte ganger snakket det til samtalepartnerne våre og ikke fikk noe logisk svar, ble prosessen videreført. I hans egen ord, i denne prosessen, ble prosjektet sagt å ha en ekstra kostnad på minst 500-600 millioner dollar. Igjen, ifølge beregningen, ser vi at det vil være en ekstra kostnad på minst 8-10 millioner dollar per fly. ”

President professor Dr. Ismail Demir, og påpekte løpesedler om F35 for å være veldig klare meldinger til Tyrkia sa at Tyrkia ville holde seg til sin signaturshow som en lojal partner i denne prosessen. Tyrkia og dets samarbeidspartnere i arbeidsprogrammet vil bli stoppet mens Tyrkias prosess blir gitt den datoen den vedtar holdningen til å forklare at de vil oppfylle sine forpliktelser på den vanlige ilerliyormuşça funnet følgende vurdering:

”Vi ser fordelen med dette i dag. Mars 2020 var fristen, datoen har gått og selskapene våre fortsetter produksjonen. Når "jeg kastet, klippet jeg tauet nå fjerner jeg Tyrkia" er ikke så lett. De tok også denne avgjørelsen, til tross for at amerikanske tjenestemenn snakket om den tyrkiske industriens bidrag til dette partnerskapet i et bredt spekter av miljøer, angående ytelsen, produksjonskvaliteten, kostnadene og leveringstiden til våre selskaper. Vi ser at det ikke var så lett for våre kompetente produsenter å finne nye. Vi fortsetter vårt produksjonspartnerskap. Du prøvde å ta oss ut, vi gikk ikke i ro, mens vi stopper produksjonen, vil vi ikke gå. For hvis det foreligger en partnerskapsavtale, hvis en avgang blir gjort, mener vi at partnerne som legger ut bør fortsette trofast. Dette er vår holdning som nasjon og stat. Vi tror denne holdningen er riktig. ”Vær den første til å kommentere

Yorumlar