YHT-ekspedisjonene starter med tiltakene som ble utført 28. mai! Billetter vil bli kjøpt med HEPP-applikasjonen

Startbilletter til yht vil bli kjøpt med hes applikasjon
Startbilletter til yht vil bli kjøpt med hes applikasjon

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu: Salget av høyhastighetstog begynner den andre dagen i Ramadan. Togbilletter kan imidlertid kjøpes fra mobilapplikasjonen og nettstedet eller bompenger uten kontakt. Billetter vil ikke bli solgt fra kundesenteret og byråene. Billettsalg vil bli gjennomført med HES-koden (Hayat Eve Sığar) gjennom Helsedepartementets informasjonssystemdatabase for å undersøke passasjers status angående COVID-19.


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu bemerket at takket være reduksjonen i hastigheten på epidemien, vil normaliseringsprosessen for livet begynne, og på dette tidspunktet vil normaliseringsprosessen i jernbanetransport gjennomføres sammen med tiltakene.

Minister Karaismailoğlu uttalte at grenseportene og begrensningene som ble innført innenfor rammen av den nye typen koronavirusutbruddstiltak har mange samfunnsøkonomiske effekter, og på dette tidspunktet iverksatte regjeringen viktige tiltak for å bekjempe viruset.

Understreker at det er gjort en betydelig avstand for å bekjempe viruset takket være tiltakene som er gjort, understreket minister Karaismailoğlu at det er iverksatt tiltak for mange sektorer for å redusere effekten av pandem i samfunnsøkonomiske termer, og at normaliseringsprosessen i livet vil begynne takket være reduksjonen i hastigheten på epidemien; På dette tidspunktet bemerket han at normaliseringsprosessen i transport av jernbane vil bli startet og prosessen vil bli gjennomført sammen med tiltakene.

“Billetter vil bli solgt i 50% kapasitet passende for sosial distanse og kryssordre ved å hoppe over sete”

Minister Karaismailoğlu minnet om at bylinjene som Marmaray og Başkentray ikke stoppet flyvningene i denne prosessen, og la til at antall flyreiser vil øke gradvis. Karaismailoğlu forklarte at de har startet forberedelsene sine for seilaser på konvensjonelle og høyhastighets toglinjer, "Salget av billetter til høyhastighetstog starter på Ramadan andre dag. Togbilletter kan imidlertid kjøpes fra mobilapplikasjonen og nettstedet eller bompenger uten kontakt. Billetter vil ikke bli solgt fra kundesenteret og byråene. Billettsalg vil bli gjennomført med HES-koden (Hayat Eve Sığar) gjennom Helsedepartementets informasjonssystemdatabase for å undersøke passasjers status angående COVID-19. "Det vil ikke være salg av billetter til de som er nedsatt av helsemyndighetene eller som ikke kan få en HEPP-kode." Minister Karaismailoğlu, som uttalte at de vil sette i gang YHT-flyvninger 28. mai ved å ta hensyn til de sosiale avstandsreglene og isolasjonen, uttalte at tiltakene vil bli iverksatt for den sosiale avstanden innen toget for første gang, og at passasjertogets billettsalg også vil bli solgt med 50 prosent kapasitet i tråd med den sosiale avstanden og billetten vil bli solgt i tverrgående rekkefølge ved å hoppe seter. Han understreket.

'' Hastighetstog vil gjøre totalt 16 ekspedisjoner om dagen ''

På grunn av begrensningen i intercity-turer mot risikoen for COVID-19, avbrøt YHT flyvningene utenfor Marmaray og Başkentray fra 28. mars 2020, og understreket at bare YHT-flyvninger fra hoved- og regionaltogstjenesten vil bli lansert fra 28. mai 2020. Fra og med 28 vil han foreta totalt 2020 flyvninger per dag på linjene Ankara-Istanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Istanbul. ” Minister Karaismailoğlu sa også at det vil komme hyppige advarsler for å beskytte den sosiale avstanden i tog.
yht tidsplaner

Nye regler som skal brukes i YHT-er

Noen regler vil gjelde i "overgangsperioden". Disse er som følger:

  • YHT-er vil frakte passasjerer med 50 prosent kapasitet.
  • Umaskede passasjerer vil ikke bli ført til tog. Passasjerer må komme med maskene sine.
  • Passasjerer vil få billetter på forhånd. Den vil bare sitte på setet de kjøpte. Han vil ikke kunne reise på et annet sete.
  • Det er ingen endring i billettprisene.
  • Togene blir desinfisert.

Nye regler som skal brukes i YHT

“Innlevering av reisetillatelse og HEPP-kode kreves for YHT-reiser”

Karaismailoğlu uttalte også at baksetene til hver vogn i YHT-er vil være forbeholdt isolering av passasjerer med mistenkt coronavirus under reiseprosessen. ”Reisetillatelsesattest godkjent av de relevante myndighetene vil være obligatorisk for personer over 65 år og under 20 år som har portforbud. Reisene til de som ikke kan sende inn dette dokumentet under sjekken, vil bli kansellert og billettgebyrene vil ikke bli refundert. I prosessen fra ankomst av passasjerer til tog til tog, vil passasjerene bli overvåket av det aktuelle personellet for å opprettholde den sosiale avstanden. " Karaismailoğlu sa at togsettene vil fortsette å desinfiseres før og etter seilasen, og sa også at førstehjelpsutstyrene til vertinnene på høyhastighetstog vil ha masker og hansker.

Hva er HES-kode og hvordan få den?

Hes-kode
Hes-kode

Helseminister Koca, som opplyser at reisene nå kan gjøres med HES-kode, vil bli gitt kontrollen med HES-koden, med en funksjon som kommer til mobilapplikasjonen "Hayat Eve Sığar". Risikostatus for alle passasjerer på flyreisen blir forhørt gjennom HEPP-koden 24 timer før innenlandsflyvningen. " Minister Koca sa: "Enkeltpersoner vil kunne vise at de ikke har risiko, ikke er syke eller i kontakt, gjennom denne Hayat Eve Sığar-applikasjonen. Vi skal øve først i intercity transport. Du vil kunne reise med fly og tog ved å bruke koden du vil motta gjennom mobilapplikasjonen. " sa.

Kodesøknad startet på flytog og bus

Hva er HES-koden?

HES-kode er en kode som vil bli produsert med en funksjon som kommer til mobilapplikasjonen “Hayat Eve Sığar”. Basert på denne koden vil det bli foretatt en prioritert screening og det blir avgjort om passasjeren er akseptert eller ikke. Fly- og togreise kan gjøres ved hjelp av denne koden.

Minister Fahrettin Koca; Tilleggingen av HEPP-koden, som vil bli produsert individuelt, er gjort obligatorisk fra 18. mai 2020. For henvendelsen om HES-kode, passasjerens ID-nummer (TCKN, Pass etc.), kontaktinformasjon (både telefon- og e-postfelt) og fødselsdato vil bli angitt riktig og fullstendig som påkrevde felt.Vær den første til å kommentere

Yorumlar