Hva er HES-koden? Hvordan få Hayat Eve Sığar (HEPP) kode?

hva er hes kode livet hvordan få hjemmekonto hvordan få hes kode
hva er hes kode livet hvordan få hjemmekonto hvordan få hes kode

Tyrkia forbereder seg på å leve med koronavirus. Over hele verden fortsetter å slite med effekten av koronaviruset som fortsetter i Tyrkia. Helseminister Fahrettin Koca kunngjorde at anvendelsen av Hayat Eve Sığar (HES) -koden har startet for de som ønsker å reise med offentlige transportbiler som fly, tog, busser innenfor koronavirus (Covid-19) utbruddstiltak. I denne sammenheng begynte innbyggerne å søke etter svaret på spørsmålet 'Hva er HEPP? Her er alle kuriositetene om HES-koden ...

Helseminister Koca, som uttaler at reisene nå kan gjøres med HES-kode, vil bli gitt med aksept av passasjerer til innenlandsflyvninger og HES-kodekontroll i High Speed ​​Tog-turer, med en funksjon som kommer til mobilapplikasjonen “Hayat Eve Sığar”. Risikoforholdene for alle passasjerer på flyreisen blir forhørt gjennom HEPP-koden 24 timer før innenlandsflyvningen. " Minister Koca sa: "Enkeltpersoner vil kunne vise at de ikke har risiko, ikke er syke eller i kontakt, gjennom denne Hayat Eve Sığar-applikasjonen. Vi skal øve først i intercity transport. Du vil kunne reise med fly og tog ved å bruke koden du vil motta gjennom mobilapplikasjonen. " sa.

Hva er HES-koden?

HES-kode er en kode som vil bli produsert med en funksjon som kommer til mobilapplikasjonen “Hayat Eve Sığar”. Basert på denne koden vil det bli foretatt en prioritert screening og det blir avgjort om passasjeren er akseptert eller ikke. Fly- og togreise kan gjøres ved hjelp av denne koden.

Minister Fahrettin Koca; Tilleggingen av HEPP-koden, som vil bli produsert individuelt, er gjort obligatorisk fra 18. mai 2020. For henvendelsen om HES-kode, passasjerens ID-nummer (TCKN, Pass etc.), kontaktinformasjon (både telefon- og e-postfelt) og fødselsdato vil bli angitt riktig og fullstendig som påkrevde felt.

Hes-kode

Hvordan få HES-kode?

Etter kunngjøringen om at fly- og togreiser kan gjøres med HES-koden, begynte det å lure på hvordan man skulle få HES-koden. HEPP-kode kan fås ved å skrive inn seksjonen 'HEPP-kodetransaksjoner' i Hayat Eve Sığar-applikasjonen.

HES-kode kan også mottas via SMS-metode. For å få HES-kode via tekstmelding, skriv HES og la det være mellomrom mellom dem. TC-identifikasjonsnummer, siste 4 sifre av TC-identitets serienummer og delingstid (i antall dager) skrives og sendes til 2023 som en SMS.

Kodesøknad startet på flytog og bus

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar