Funnundersøkelse i Çorlu togulykke-sak etter 2 år

Intens etterforskning i Corlu togulykke-sak etter års pause
Intens etterforskning i Corlu togulykke-sak etter års pause

Oppdagelsesundersøkelse etter 2 år i Corlu Togulykke; Etter to år angående togkatastrofen i Tekirdağs Çorlu-distrikt 8. juli 2018, der 7 mennesker, hvorav 25 barn døde, foretok ekspertdelegasjonen en undersøkende etterforskning på stedet. En krangel mellom gendarmeriet og familiene som ikke fikk komme seg inn i rekognoseringsområdet.Istanbul fra Uzunköprü-distriktet i Edirne HalkalıPassasjertoget, som hadde 362 passasjerer og 6 personer til Tekirdağ, ble sporet av i nærheten av Sarılar Mahallesi i Çorlu-distriktet Tekirdağ 8. juli 2018. 7 barn, 25 mennesker omkom i ulykken, og 328 personer ble skadet.

I den femte høringen av rettssaken mot 25 tiltalte angående togulykken der 340 mennesker mistet livet og 4 mennesker ble skadet i Çorlu-distriktet Tekirdağ, den 25. juni, ble det besluttet å utforske stedet der massakren fant sted.

Etter at rettsstyret bestemte seg for å utforske på åstedet for 5. høring, gjennomførte delegasjonen letearbeid nær Sarılar Mahallesi der ulykken skjedde i dag. Domstolskomiteen og ekspertgruppen bestående av 7 personer ankom ulykkesstedet med ledningsnettet som ble brukt av TCDD fra Çorlu Train Station. Undersøkelsen av retten og eksperten i regionen tok omtrent 2 timer.

Familiene ønsket velkommen ekspedisjonen, som kom med tog, med slagordene "Right, law, justice", "Murder, not accident" og reagerte.

Da familiene som mistet sine pårørende i ulykken ikke ble ført inn i rekognoseringsområdet, var det en rift mellom familiene og gendarmeriet. Delegasjonen dro etter å ha fullført sitt arbeid i regionen.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar