Airbus lanserer Nightjar Team i Australia

airbus lanserer nightjar-team i australia
airbus lanserer nightjar-team i australia

Airbus dannet Nightjar Team for å forbedre Australias industrikapasitet. Med den nye formasjonen er det målet å skaffe mer enn 250 millioner australske dollar (AUD) til landet.Airbus Helicopters gikk sammen med mer enn 20 australske partnere for å skape Team Nightjar, og lanserte fase 2097-løsningen av konsortiet "Project LAND 4". Som en del av dette prosjektet vil Commonwealth of Nations søke en helikopterflåte for å støtte den australske forsvarsstyrkens spesialoperasjoner.

Team Nightjar-medlemmer, som samler Australias beste bransjetalenter og akademia, er som følger; Cablex, Cyborg Dynamics, Deakin University, DEWC, ECLIPS, Ferra Engineering, Helicopter Logistics, Helimods, Kinetic Fighting, Kratos Australia, Microflite, PREDICT Australia, QinetiQ Australia, Safran Helicopter Engines Australia, Seeing Machines, Sigma Bravo, Rusada, TAFE NSW, Tagai Management Consultants, Toll Helicopters, University of Technology Sydney, Varley Group og Varley Rafael Australia.

Som svar på Commonwealth of Nations 'forespørsel om et fire-tonns, raskt utplasserbart, flerrollehelikopterforslag for de australske spesialstyrkene, vil Team Nightjar tilby den svært dyktige Airbus H145M og en støtteflåte i landet.

”Vi er klar over hvor viktig det er å samarbeide med australske selskaper, selv om vi vet at hver australske partner tilbyr nisjetalent til Commonwealth of Nations i dette programmet. Basert på vårt engasjement for den australske industrien, vil Team Nightjar fokusere sterkt på australsk industriell støtte og innovasjon. ” sa.

"Det lokale konsortiet vil tilby verdens ledende utdanningsløsninger, styrke lokal deltakelse og tilby raske design og forbedringer gjennom hele programmet."

"Med sin forpliktelse til å investere i australsk-ledet innovasjon, vil teamforslaget gi mer enn 250 millioner AUD økonomiske fordeler og mer enn 170 jobber i Australia."

Selv om disse mulighetene tilbyr lokale arbeidsplasser, teknologioverføring og eksportmuligheter, tror vi at det høykraftige H145M-helikopteret vil øke mulighetene det gir betydelig. "

“Commonwealth of Australia leter etter en plattform som tilbyr velprøvde, modne, pålitelige og robuste støttesystemer. De australske spesialstyrkene som vi foreslår i programmet, er det siste medlemmet av H1.400-familien, og flyr over 5.9 millioner timer med mer enn 145 fly som serverer globalt i sivile, parapubikale og militære områder, og støttes også av et utviklet globalt nettverk.

"H145M er en eksemplarisk plattform for spesielle operasjoner i lettvekt og har påvist evner for feilfrie, høyt forberedte oppdrag, samtidig som den gir en solid tilpasning til kravene til spesialstyrkene," la Mathewson til.

Det lette, to-motorede flyet er et operativt bevist, rimelig og lavrisiko-alternativ for Australia, og supplerer MRH90 Taipan med forbedret mobilitet og situasjonsbevissthet for spesielle operasjoner. På grunn av sin kompakte størrelse vil H145M være optimalisert for operasjoner i tett urbant terreng og raskt distribuert via en C-17A Globemaster.

H145M har blitt prøvd og testet og har fått popularitet blant forsvarsstyrker på grunn av det utmerkede forholdet mellom pris og ytelse og kort leveringstid. Kundene inkluderer militære styrker i Tyskland, Ungarn, Luxembourg, Serbia og Thailand.

Spesielt støtter H145M de spesielle operasjonsrollene til de tyske væpnede styrkene (Bundeswehr), som i dag er over 99% tilgjengelig; gir sikkerhet, overlegen styrke og belastning.

Hibya News Agency

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar