Vei-sykkel-mesterskap avsluttet Tyrkia

Helt i Sunflower Valley Bicycle Cycling Road Championships i Tyrkia ble det fullført i 2020 av TBF. Sakarya Büyükşehir Sykkelag traff taket i mesterskapet, som var vitne til stor spenning. Metropolitan-utøvere vant alle 3 medaljene i voksen herrekategori.

Turkey Cycling Federation holdt av Tyrkia i 2020 i Sunflower Valley Bicycle Cycling Road Championships var stedet for stor spenning. Salcano Sakarya Metropolitan Cycling Team, som markerte løpene mot tid den første dagen i mesterskapet, tok sin plass på pallen den siste dagen i løpet.

President Supreme gratulerte utøverne

Stor spenning ved å kjøre til scenen etter at kunngjøringen ble fullført, styreleder Ekrem Yüce, "Sunflower, de mest moderne sykkelanleggene i landet, organisert av TBF Road Bike Cycling our valley, var vi vertskap for Tyrkias mesterskap. Jeg vil takke alle utøverne som deltok i løpet i mesterskapet og gratulere idrettsutøverne våre som har oppnådd sine grader ”. Konkurranse på slutten av Tyrkias idrettsutøvere om medalje i den avholdte prisutdelingsseremonien Sykkelforbundets president Erol Küçükbakırc og visepresident Mohammad Berat Alphen, Sakaryaspor Club President Cevat sour, Metropolitan Municipality Youth Services og Ilhan Head of Sports Department of the Sheriff Aykaç ble presentert.

Mesterskapet fullført

På den siste dagen i mesterskapet konkurrerte 139.3 idrettsutøvere fra 22 lag på den 60 kilometer lange løypebanen i senior herrekategori. Mens Salcano Sakarya Metropolitan Cycling Team ikke overlot pallen i kategorien store menn til noen, avsluttet Onur Balkan, en av utøverne i Büyükşehir, løpet på første plass. Balkans lagkamerater Halil İbrahim Doğan fullførte løpet på andreplass og Emre Yavuz på tredjeplass og tok sin plass på pallen. I det siste løpet av mesterskapet konkurrerte 17 utøvere fra totalt 56 lag i ungdoms herrekategorien. Kaan Soylu Özkalbim fra İlgem Cycling Club, en av idrettsutøverne som konkurrerer på den 100 kilometer lange banen, tok førsteplassen, mens Ali Osman Çelik og Ahmet Maral fra Konya Torku Şeker Spor delte 2. og 3. plass.