Hvordan få HES-kode? Hvordan få HES-kode for lokal offentlig transport?

Hvordan få HES-kode? Hvordan få HES-kode for lokal offentlig transport?
Hvordan få HES-kode? Hvordan få HES-kode for lokal offentlig transport?

HES (Hayat Eve Sığar) -koden er en ny applikasjon som er obligatorisk for sikker reise innen landet innenfor rammen av Helsedepartementets tiltak. HES-koden din, som du vil lage selv og vil dele under billettkjøp og flyregistrering (innsjekking), vil bli kontrollert med jevne mellomrom gjennom tjenestene fra Helsedepartementet i Republikken Tyrkia for å sjekke om det er noen hindring knyttet til din deltakelse på turen.

Hvordan få HES-kode?Det er tre forskjellige metoder for å få tak i HES-kode. De som ønsker det, kan få koden via Hayat Eve Sığar-applikasjonen, som de laster ned til telefonene sine. En annen metode er å skaffe HES-kode via tekstmelding (SMS). Til slutt kan innbyggerne få koden via e-Government, som brukes til å tilby offentlige tjenester i elektroniske miljøer. Her er trinnvise metoder for å få HES-kode;

Få en kode på Hayat Eve Sığar-applikasjonen

Brukere som ønsker å få koder på telefonene sine, må først laste ned applikasjonen fra mobilmarkedene på telefonene sine. Innbyggere som har installert applikasjonen på telefonene sine, kan opprette koden ved å skrive inn "HES-kodetransaksjoner" -delen etter å ha fullført registreringsprosessen og klikke på "Generer HES-kode" -knappen. Brukere kan bestemme KODE-bruksperioder.

Motta HES-kode på SMS

brukere som logger på meldingsdelen på telefonen HES skrev, la det være plass mellom dem fra ID-nummeret, Republikken Tyrkia skrev til de siste 4 sifrene i serienummeret i ID og kodedelingstid, 2023 tekstmeldinger (SMS) Du kan få koden ved å sende.

Innhenting av HEPP-kode for e-forvaltning

HES-kode kan nå fås via E-Devlet, hvor vi har utført mange offisielle transaksjoner uten å gå til offentlige institusjoner. Først av alt, e-Government-brukere som ønsker å få HES-kode, logger seg på systemet med TR-ID og passord. Deretter kan borgere som skriver "HES Code Enquiry" i søkeboksen øverst til høyre opprette en kode fra skjermen som vises i denne delen og bruke den i hvilken som helst institusjon.

Hva er Ubegrenset HES-kode?

HES (Hayat Eve Sığar) -koden er en ny applikasjon som er obligatorisk innenfor rammen av Helsedepartementets tiltak for å reise trygt i landet. Registrering for flyreisen (innsjekking) Offentlig offentlig transportaktiviteter Buss- og flyreiser kan gjennomføres med HES-koden. HES-kode kan fås via Hayat Eve Sığar Mobile Application eller via tekstmelding.

Hvordan få HES-kode for lokal offentlig transport

For å motta HES-kode via tekstmelding, vil du skrive HES og la det være mellomrom mellom dem, henholdsvis de siste 4 sifrene i det tyrkiske identitetsserienummeret og delingstiden (i antall dager) og vil bli sendt til 2023 som SMS.

Hvordan få HES-kode via SMS?

1- I "Hayat Eve Sığar" -applikasjonen er delen "HES-kodetransaksjoner" angitt.
2 - Ved SMS-metode, ved å skrive HES og legge igjen et mellomrom; TC ...
Prøve; HEPP 12345678901 1234 17.
3- Du kan også få HES-koden din via e-Government-systemet.

Hayatevesığar-kode - Hvordan få HES-kode?

Skriv HES og la det være mellomrom mellom seg; Tyrkisk identitetsnummer, de siste 4 sifrene i TC Identity Serienummer og delingstid (i antall dager) skrives og SMS sendes til 2023. Du vil få svar på kort tid.

Hvordan få HES-kode via e-forvaltning?

Skriv HES og la det være mellomrom mellom seg; TC-identitetsnummer, siste 4 sifre av TC-identitetsserienummer og delingstid (i antall dager) skrives og sendes til 2023 som en SMS. HES-koden er hentet fra nettsiden til e-Devlet.

Hvordan få utlendinger HES-kode?

Skriv HES og la det være mellomrom mellom seg; Du kan få HES-kode for utlendinger ved å skrive nasjonalitetspass (IRN) passnummer, fødselsdato (i år) etternavn og til slutt antall dager og sende en SMS til 2023.

Hvordan får jeg HES-koden for bussen?

Så hvordan får man HES-koden, er det obligatorisk i offentlig transport? HVORDAN FÅR HANS KODE MED SMS? Skriv HES og la det være et mellomrom mellom dem og skriv TR-identitetsnummeret, de siste 4 sifrene i det tyrkiske identitetsnummeret og delingsperioden, og send det til 2023 som SMS.

Hvordan får jeg HES-kode under 18?

Jeg er under 18 år. Hvordan kan jeg få HES-koden? Passasjerer under 18 år kan få sin HES-kode på to måter. Skriv HES og la det være mellomrom mellom seg; TC identitetsnummer, de siste 2 sifrene i TC identitets serienummer og delingsperiode skrives og sendes til 4 som en SMS.

Hvordan får jeg HES-kode fra Helsedepartementet?

Hvordan kan jeg få HES-kode? Hvis du sender en SMS til det korte nummeret 2023 ved å legge igjen et mellomrom mellom dem, kan du få din HES-kode ved å skrive HES IDENTITY NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE GJELDIGHETSTID (DAG).

Kreves HES-kode på hotell?

HES-kodehenvendelser blir gjort både under reservasjonen (via internettelefonen eller ansikt til ansikt) og under aksept av kundene til overnattingsstedet, og prosedyrene for bestilling og opptak av personer som ikke har noen risiko (diagnostisert eller ikke kontaktet) utføres.

Hvem er HES-koden obligatorisk?

HES-koden er designet for at alle passasjerer skal kunne reise trygt. Bruken av dette systemet, som vil være gyldig i fly, tog, offentlig transport og bussreiser, er obligatorisk for voksne og barnepassasjerer, mens kollektivtransport i byen og innenlandsreiser og innsjekkingsaktiviteter er obligatorisk for voksne og barnepassasjerer, mens spedbarnspassasjerer under 2 år ikke trenger å ha en kode.

Hvordan kan jeg få HES-kode for ektefelle og barn?

For å motta HES-kode via tekstmelding, vil du skrive HES og la det være mellomrom mellom dem, henholdsvis de siste 4 sifrene i det tyrkiske identitetsserienummeret og delingstiden (i antall dager) og vil bli sendt til 2023 som SMS.

Hvor lang er HES-koden?

HES-koden kan være gyldig i en viss periode eller på ubestemt tid. HES-koden din må være gyldig i minst 7 dager til fra siste reisedato.

Hvordan kjøpe togbilletter med HES-kode?

Det ble kunngjort at YHT-flyvninger starter 28. mai. Republikken Tyrkias statlige jernbaner (TCDD) transport A.Ş. hjemmefavoritter i Life (HPP) med koden, High Speed ​​Train (YHT) delte videoforelesninger om hvordan du får tak i billettene. Innbyggerne lurte på hvordan de skulle få billetter med starten av togtjenester.

HEPP-kode og reisetillatelsesdokument er separate dokumenter, begge betingelser er nødvendige!

TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om hvordan du får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden hentet fra Hayat Eve Sığar (HEPP) applikasjonen. I videoen blir innbyggerne som har reisetillatelsesbevis også fortalt hvordan de kan få billetter med koden de fikk gjennom Hayat Eve Sığar (HEPP) -søknaden. Du kan få mer detaljert informasjon ved å se på videoen.

Er HES-kode erstattet dokument for reisetillatelse?

Det ble rapportert at koden innhentet fra helsedepartementet Hayat Eve Sığar (HEPP) søknaden ikke erstattet "Reisetillatelsessertifikat" og borgere med reisebegrensninger kunne ikke bare reise med HEPP-koden.

Hvordan kjøpe togbilletter online med Hes-kode

Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode

Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode
Trinn 1
Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode
Trinn 2
Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode
Trinn 3

Slik flyter du online togbilletter med Hes-kode

Hvordan få Hes-kode?

Hvordan få Hes-kode
Trinn 1
Hvordan få Hes-kode
Trinn 2
Hvordan få Hes-kode
Trinn 3
Hvordan få Hes-kode
Trinn 4
Hvordan få Hes-kode
Trinn 5
Hvordan få Hes-kode
Trinn 6
Hvordan få Hes-kode
Trinn 7
Hvordan få Hes-kode
Hvordan få Hes-kode

HES-kodespørsmål og svar

Jeg er under 18 år. Hvordan kan jeg få HES-koden? Passasjerer under 18 år kan få sin HES-kode på to måter. Skriv HES og la henholdsvis et mellomrom være mellom dem; TR identitetsnummer, siste 2 sifre av TC identitets serienummer og delingsperiode blir skrevet og sendt til 4 som en SMS. For detaljer Klikk her ...Hvis du sender en SMS til det korte nummeret 2023 ved å legge igjen et mellomrom mellom dem, kan du få din HES-kode ved å skrive HES ID NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE Gyldighetstid (DAG). For detaljer Klikk her ...HES-koden er designet for at alle passasjerer skal kunne reise trygt. Bruken av dette systemet, som vil være gyldig i fly, tog, offentlig transport og bussreiser, er obligatorisk for voksne og barnepassasjerer, mens kollektivtransport i byen og reise innenlands og innsjekking er obligatorisk for voksne og barnepassasjerer. For detaljer Klikk her ...For å motta HES-kode via tekstmelding, vil det være tilstrekkelig å skrive HES og angi følgende informasjon om din ektefelle eller barn, og la det være mellomrom mellom dem: TR ID-nummer, de siste 4 sifrene i TC ID-serienummer og delingstid (i antall dager) vil bli skrevet og SMS vil bli sendt til 2023. kan kastes. For detaljer Klikk her ...HES-koden kan være gyldig i en viss periode eller på ubestemt tid. HES-koden din må være gyldig i minst 7 dager til fra siste reisedato. For detaljer Klikk her ...Skriv HES og la det være mellomrom mellom seg; Du kan få HES-kode for utlendinger ved å skrive nasjonalitetspass (IRN) passnummer, fødselsdato (i år) etternavn og til slutt antall dager og sende en SMS til 2023. For detaljer Klikk her ...For å motta HES-kode via tekstmelding, skriv HES og la det være mellomrom mellom dem, henholdsvis de fire siste sifrene i det tyrkiske identitetsnummeret og delingstiden (i dager) vil bli skrevet og sendt til 4 som SMS. For detaljer Klikk her ...HES-kode kan nå fås via E-government, hvor vi har utført mange offisielle transaksjoner uten å gå til offentlige institusjoner. Først av alt, e-Government-brukere som ønsker å få HES-kode, logger seg på systemet med sin TR-ID og passord. Deretter kan borgere som skriver "HES Code Enquiry" i søkeboksen øverst til høyre opprette en kode fra skjermen som vises i denne delen og bruke den i hvilken som helst institusjon. For detaljer Klikk her ...brukere som logger på meldingsdelen på telefonen HES skrev, la det være plass mellom dem fra ID-nummeret, Republikken Tyrkia skrev til de siste 4 sifrene i serienummeret i ID og kodedelingstid, 2023 tekstmeldinger (SMS) Du kan få koden ved å sende. SMS som skal sendes til 2323: HEPP 30000000001 1234 90  For detaljer Klikk her ...Brukere som ønsker å få koder på telefonene sine, må først laste ned applikasjonen fra mobilmarkedene på telefonene sine. Innbyggere som installerer applikasjonen på telefonene sine, kan opprette koden ved å skrive inn "HES-kodetransaksjoner" -delen etter at registreringsprosessen er fullført og klikke på "Generer HES-kode" -knappen. Brukere kan bestemme CODE-bruksperioder. For detaljer Klikk her ...HEPP-kode Dokument for reisetillatelse erstatter ikke! Du må kjøpe både HES-koder og reisetillatelsesdokumenter. TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om hvordan du får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden hentet fra Hayat Eve Sığar (HEPP) applikasjonen. I videoen blir innbyggerne som har reisetillatelsessertifikat også fortalt hvordan de kan få billetter med koden de mottok gjennom Hayat Eve Sığar (HEPP) -søknaden. For video- og bildefortelling Klikk her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om hvordan du får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden hentet fra Hayat Eve Sığar (HEPP) applikasjonen. I videoen blir innbyggerne som har reisetillatelsesbevis også fortalt hvordan de kan få billetter med koden de fikk gjennom Hayat Eve Sığar (HEPP) -søknaden. For video- og bildefortelling Klikk her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om hvordan du får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden hentet fra Hayat Eve Sığar (HEPP) applikasjonen. I videoen blir innbyggerne som har reisetillatelsesbevis også fortalt hvordan de kan få billetter med koden de fikk gjennom Hayat Eve Sığar (HEPP) -søknaden. For video- og bildefortelling Klikk her...Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

1 Trackback / Pingback

  1. HEPP-kodesøknad startet i offentlige transportbiler i Gaziantep

Yorumlar