Hvem er Galip Öztürk? Hvor gammel er Galip Öztürk, hvor er den fra? Rikdommen til Galip Öztürk!

Hvem er seieren ozturk seirende ozturk hvor gammel er han fra ozturk
Hvem er seieren ozturk seirende ozturk hvor gammel er han fra ozturk

Galip Öztürk (fødselsdato 1. januar 1965 Ayvacik, Samsun), statsborger i Georgia, eieren av Metro Group of Companies ble etablert i 2005 og "Turkey Bus Federation" er den grunnleggende presidenten.Etter å ha fått vite på forhånd at livsdommen i drapet på Kuvvet Köseoğlu ble opprettholdt av høyesterett, flyktet han til Georgia i 2018.

Galip Öztürks bestefar og eldste bosatte seg i Çarşamba-regionen fra Sürmene til det russiske fremrykket i 1916. Öztürk, et av de fem barna i familien hans, ble født i 1965 i Ayvacık som sønn av İsmail Öztürk. Etter fullført grunnskole på onsdag dro han til Istanbul da han var 13 og begynte å jobbe i et tehus i Topkapı. Så startet han forretninger med en liten tebutikk i Topkapı busstasjon.

Senere gikk han over til busstransport, og i november 1992 grunnla han Metro Turizm. Selskapet, som først la ut med tre busser på Istanbul-Ankara-linjen, begynte deretter å vokse raskt. Öztürk ble valgt til president for International Anatolian and Thrace Busers Association i 2000. Samme år vant han valget til styreleder i Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. 4 2005. januar 58 grunnla han foreningen som samles under paraplyen til Turkey Bus Federation og ble grunnlegger av denne føderasjonen. Öztürk, som eier mer enn 40 selskaper og driver Great Istanbul busstasjon og Kayseri Intercity bussterminal, eier også terminalene Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Bus Terminal, Havza og Yeni Çarşamba. Galip Öztürk, som ble dømt til livsvarig fengsel og måtte bo ulovlig i Georgia, overførte driften av Büyük Istanbul busstasjon til IMM i 2019.

Det er besluttet å starte forhandlinger om salg av 5 prosent av Metro Turizm Seyahat, et datterselskap av Metro Commercial and Financial Investments Holding, eid av Öztürk, til Ali Bayramoğlu.

Selv om Galip Öztürk ble prøvd 5. juli 2003 for å danne en profittorientert kriminell organisasjon, ble han senere løslatt. Mens han la Van Et til sin gruppe i 2005, solgte han Metro Turizm til Van Et tidlig i 2009 for å åpne den for publikum. I april 2009 ble han arrestert for påstått manipulering i Istanbul Stock Exchange (ISE) og henvist til tinghuset. Han ble imidlertid senere løslatt i påvente av rettssaken. I samme måned ble overføringen av Metro Turizm-aksjer til Van Et Ticaret Investments, som også tilhører den, godkjent av konkurransestyret. I løpet av de siste månedene av 2009 ble han arrestert med påstanden om at han hadde tvunget en forretningsmann til å signere en 2 millioner lire-regning.

29. februar 2012 ble Öztürk arrestert og sendt til Metris fengsel etter å ha blitt arrestert på anklager for å ha samlet inn sjekker og regninger med trussel, begått kapitalmarkedsforbrytelser (manipulasjon) og bruk av kokain.

En sak ble anlagt av Capital Markets Board av Galip Öztürk for manipulering av aksjene i Metro Petrol Facilities Company. Galip Öztürk fikk mange ganger bøter for børstransaksjoner. Abdülkerim Emek, et tidligere CMB-medlem, trakk seg fra statsministeriet på grunn av saken om medlemskap i en kriminell organisasjon.

Galip Öztürk ble først dømt til grov livstids fengsel for påstått tilskyndelse til drapet på Kuvvet Köseoğlu. Retten konverterte Galip Öztürks dom til livsvarig fengsel, med tanke på hans gode oppførsel under behandlingen.

Under høringen 19.04.2013..XNUMX ble Galip Öztürk løslatt. Etter at hans livstidsdom ble opprettholdt, fikk Galip Öztürk høre om Høyesteretts avgjørelse på forhånd og flyktet til Georgia.

Galip Öztürk er gift med Hülya Öztürk og har 4 jenter og 4 gutter.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar