Full merknad til Covid-19-tiltak fra Havaş og TAV Operation Services Partner airBaltic

air and tempering business services partner airbaltic full marks on covid actions
air and tempering business services partner airbaltic full marks on covid actions

AirBaltic, som Havaş og TAV Operations Services samarbeider med om passasjer- og rampeoperasjoner og salongadministrasjon, ble det første flyselskapet som mottok 19 stjerner i Covid-5 sikkerhetsvurderingen av Skytrax.AirBaltic, det ledende flyselskapet i Latvia og også forretningspartner til Havaş og TAV Operation Services på Riga lufthavn, ble det første flyselskapet som mottok det 5-stjerners Covid-19-sertifikatet fra Skytrax, verdens mest prestisjefylte lufttransportrangeringsbyrå.

I den omfattende inspeksjonen som ble utført for å evaluere Covid-19-tiltak ved kontaktpunkter for passasjerer og ansatte, ble airBaltic-tjenester og prosedyrer prioritert, samt innsjekking, mottak av passasjerer, desinfiseringstjenester som tilbys av Havaş og standarder for hygiene og catering i private passasjerlounger som drives av TAV Operation Services. ble gitt.

 

Havaş daglig leder Mete Erna sa: “Vi har gjennomført hele spekteret av bakkehåndteringsoperasjoner av airBaltic Airlines på Riga lufthavn med datterselskapet Havaş Latvia siden 2010. Jeg tror at vi har oppnådd en harmonisk synergi med airBaltic i vårt langsiktige samarbeid. Vi er glade for å kunne bidra til at airBaltic er det første flyselskapet som mottar 19 stjerner i Skytraxs Covid-5-sikkerhetsvurdering. Vi er klar over vårt ansvar for å tilpasse alle våre forretningspartnere til de nye normale og skiftende reiseopplevelsene og helsesikkerhetsforholdene. Fra den første dagen av Covid-19-utbruddet, vil vi fortsette å være den pålitelige løsningspartneren for vårt flyselskapssamarbeid ved å opprettholde helsestandardene som er satt av internasjonale luftfartsmyndigheter, som vi nøye implementerer. ''

 

TAV Operation Services konsernsjef Güçlü Batkın uttalte at denne suksessen er en kilde til stolthet og takket deres forretningspartnere airBaltic.

Batkın sa: “Vi har opprettholdt et sterkt samarbeid med airBaltic i 10 år i Latvia, et av de viktige landene i Nord-Europa. Med airBaltic tilpasset vi oss raskt og smidig i Covid-19-prosessen, som vi gjorde frem til i dag, og redesignet alle våre tiltak i lys av innsiktsstudiene vi tok og de beslutningene som ble tatt av internasjonale myndigheter. I salongen vår viser vi maksimal følsomhet for personalopplæring og praksis angående hygieneregler. Takket være vår Covid-19 tiltaksregulering, gir vi enkel tilpasning til skiftende forhold og rask inngripen når det er nødvendig.

For en trygg reiseopplevelse fortsetter vi å tilby våre helse- og hygienetiltak på 19 flyplasser i mer enn 34 land med mer enn 1000 ansatte. "

Under sikkerhetsrevisjonen Covid-2020 som ble avholdt i desember 19, fokuserte det London-baserte ratingbyrået Skytrax på kontaktpunkter for ansatte og ansatte, inkludert sikkerhetsreglene som ble brukt av airBaltic, samt salonger og mathygiene, innsjekking, bagasje, overføring og passasjeropptaksprosesser. gjorde en omfattende vurdering.

Havaş tilbyr passasjer- og operasjonstjenester til airBaltic Airlines i Riga, inkludert håndtering av passasjerer og bagasje, rampe, flyrengjøring og avisning.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar