TAV for å nøytralisere karbonutslipp i 2030

annealing vil også nøytralisere karbonutslipp
annealing vil også nøytralisere karbonutslipp

Groupe ADP, verdens største flyplassoperasjonsplattform, som også TAV Airports er en del av, kunngjorde sine mål for en bærekraftig fremtid.TAV Airports signerte erklæringen "Airports for Trust", som inkluderer de felles målene for 23 flyplasser i Groupe ADP-nettverket, for å beskytte miljøet og støtte sosial utvikling. Blant undertegnerne er Paris Aéroport, Airport International Group (AIG), Liège Airport, Ravinala Airports og MZLZ, i tillegg til TAV.

TAV Airports CEO Sani Şener sa: “Vi lever i en periode med globalisering og raske endringer. Problemer som truer planeten vår og livene våre krever samarbeid på en skala som aldri har blitt sett før. Vi trenger offentlig, privat sektor, ikke-statlige organisasjoner og interessenter på alle nivåer for å samarbeide for å finne de riktige løsningene. Tillit ligger i hjertet av samarbeidet. Som en del av verdens største plattformadministrasjonsplattform Groupe ADP jobber vi for å skape størst fordel for alle våre interessenter. Med denne erklæringen fornyer vi våre mål for miljøvern og støtte til lokal utvikling sterkere ”.

"Denne uttalelsen gjenspeiler en felles visjon for fremtiden for flyplassindustrien," sa Augustin de Romanet, Groupe ADP styreleder og administrerende direktør. Innenfor omfanget av å bekjempe global oppvarming, kan flyindustrien benytte seg av denne muligheten mens de står overfor en av de største utfordringene i sin historie, transformere forretningsmodellen omfattende og utvikle mer effektive og responsive prosesser. For Groupe ADP betyr dette å redusere karbonavtrykket og styrke båndene med lokale interessenter. Groupe ADP og dets partnere er fortsatt verdens ledende nettverk for flyplassadministrasjon, og med denne erklæringen tar vi sikte på å bli verdens første bærekraftige flyplasssamfunn ”.

Erklæringen inneholder fire mål under overskriften miljøvern. For det første tar signatærene sikte på å nøytralisere karbonutslipp innen 2030. Izmir, Ankara og Antalya flyplasser, som er inkludert i TAVs portefølje, har nådd dette målet innenfor rammen av Airport Carbon Accreditation (ACA) -programmet.

Andre mål for miljøvern inkluderer støtte til industriens transformasjonsarbeid og skape løsninger for bruk av fornybart drivstoff, integrering av flyplassen i den lokale økonomien og redusering av miljøavtrykket til flyplassutviklingsprosjekter.

Det er også fire mål under overskriften å utvikle seg med lokalsamfunn og interessenter. I denne sammenheng har signatærene som mål å bidra til forbedring av levekårene til lokalsamfunn, etablere langsiktige tillitsbaserte relasjoner med interessenter, dele fordelene med flyplassdrift med lokalsamfunn og oppmuntre luftfart til å skape den høyeste fordelen i samarbeid.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar