DHMİ Min flyguidesøknad lastet ned til 3 tusen enheter på 44 måneder

dhmi min flyguidesøknad lastet ned til tusen enheter per måned
dhmi min flyguidesøknad lastet ned til tusen enheter per måned

Transport- og infrastrukturdepartementet uttalte at DHMİ Flight Guide-applikasjonen, som er passasjer- og brukervennlig med sin moderne infrastruktur og nyttige grensesnitt, fortsetter å være kontinuerlig utviklet for å møte passasjerens reise- og kommunikasjonsbehov i tråd med alderens krav.

 Min flyguide er lastet ned til 3 44 enheter på tre månederForklarende at Flight Guide-applikasjonen utviklet av State Airports Authority (DHMİ) ble startet med å bli brukt på omtrent 3 tusen enheter på tre måneder, uttalte departementet at applikasjonen for tiden opererer på omtrent 44 tusen enheter; På My Flight Guide rapporterte han at nesten 44 50 mennesker har sporet sine flyreiser, 6 1300 mennesker har hatt nytte av gratis internettjeneste og XNUMX mennesker har gjort sine HES-koder.

Notering av at to nye funksjoner ble lagt til i My Flight Guide-applikasjonen i november 2020, kunngjorde transport- og infrastrukturdepartementet at webtjenesten og HEPP-kodeforespørselstjenesten mottatt fra departementet og Check-Send-tjenesten, der innbyggerne raskt kan formidle sine meninger og forslag om flyplassene, har blitt aktivert. Ministeriet uttalte at innbyggerne kan dra nytte av gratis internett på opptil 2 gigabyte som tilbys via mobilapplikasjon på flyplassene, og at takket være de øyeblikkelige varslene som skal sendes, også passasjerene har mistet.

 Instant Flight Tracking-applikasjon i luften er planlagt aktivert

Departementet uttalte at det i første halvår i år er planlagt å tilby intern navigasjonstjeneste over plantegningene for alle flyplasser og aktivere applikasjonen Instant Flight Tracking (Flight Radar).

Med "My Flight Guide", som ble tatt i bruk i oktober, kan brukere få tilgang til flyinformasjon ved å sende en melding til DHMİ Flight Information System på Facebook Messenger, en omtale til @dhmiucus informasjonskontoen på Twitter og til DHMİ Flight Information System Application via Turkcell Bip.

Min Flight Guide-søknad ble tatt i bruk 15. oktober 2020 med en seremoni som ble holdt på Esenboğa Airport International Terminal, som deltok av minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar