Hvordan definere BursaKart HEPP-kode og opplastingsprosess?

hvordan du definerer og laster opp bursboard-kontokode
hvordan du definerer og laster opp bursboard-kontokode

Tiden Bursa Metropolitan kommune ga for å matche HES-koden til transportkortene den brakte som en del av kampen mot Covid-19-epidemien, ble forlenget til 19. februar. Innbyggere uten å gå til Burulas kundeservicepunkter, www.burulas.com.t er Det kan enkelt matche HES-kode ved å skrive inn adressen.

Hvordan få HES-kode?HES (Hayat Eve Sığar) -koden, som brukes til å trygt dele om enkeltpersoner bærer noen risiko når det gjelder Covid-19 sykdom, kan fås fra applikasjonen, staten eller smsizer. Knappen 'Opprett HES-kode' klikkes på applikasjonen som er lastet ned til telefonen, og kodenes brukstid er valgt. Koden genereres deretter. Gjennom E-statssystemet  www.turkiye.gov.t er Det kan være å foretrekke å lage HES-kode ved hjelp av lenken. Alternativt kan HES-koden fås ved å skrive inn SMS, HES, la det være et mellomrom mellom dem, de siste 4 sifrene i det tyrkiske identitetsserienummeret og delingsperioden, og sende til 2023.

BursaKart HEPP-kodedefinisjon

I mellomtiden ble fristen som ble gitt av Metropolitan kommune for å matche HES-koden med transportkortene som ble brakt innenfor omfanget av bekjempelse av Covid-19-epidemien, forlenget til 31. februar 19. januar. Innbyggere vil være i stand til å forlenge tiden til å gjøre sine transaksjoner enkelt, mens innbyggerne enkelt kan matche HES-koder til kortene sine via internett uten å gå til Burulas kundeservicepunkter. For innbyggere å definere HES-kode på Bursboard www.burulas.com.t er Etter å ha tastet inn adressen, må han fylle ut den forespurte informasjonen i avsnittet om HES-kode. I denne informasjonen, TR identitetsnummer, navn, etternavn, HES-kode, Bursabak-nummer, mobiltelefon. Det er godkjent etter å ha tastet inn nummer og e-postadresse. Etter at meldingen "HES-kode er definert på Burs Board", er prosessen med å definere HES-koden til Burs Board fullført.

På den annen side vil gamle kortinnehavere kunne lage sin HES-kode som samsvarer med serienummeret på kupongen de har mottatt ved å erstatte kortene med nye BursaKart med en gul logo eller etter å ha lastet inn de gamle kortene.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar