Kocaeli Kuruçeşme trikkelinje anbudskontrakt signert

Kurucesme trikkelinjekonkurranse ble signert
Kurucesme trikkelinjekonkurranse ble signert

Signaturer ble signert på Kuruçeşme trikkelinje som skal bygges av Kocaeli Metropolitan Municipality. Etter anbudet i september ble anbudskontrakten signert for prosjektet, som vil puste bytrafikk. Innenfor rammen av prosjektet er planlagt levering av stedet ferdig på kort tid, og byggefasen er planlagt.

Kocaeli Metropolitan kommunes ordfører Assoc. Dr. Tahir Büyükakın delte på sine sosiale medier-kontoer. I innlegget som ble delt med #NextStation Kuruçeşme-taggen, sa borgermester Büyükakın: “Vi har fullført trikkekontrakten. Han delte de gode nyhetene med folket i Kocaelis med ordene "Vi vil ha lykke til". På kort tid, takkemeldinger flommet til innleggene som fikk mange likes.

Kurucesme trikkekart
Kurucesme trikkekart

JERNBANESYSTEMET NETTVERK UTVIDER

Metropolitan tilbyr gigantiske prosjekter som vil gi komfort til transport, og utvider jernbanenettverket ved å prioritere offentlig transport. I denne sammenheng vil den nåværende Akçaray trikkelinjen i Izmit-distriktet kobles til Kuruçeşme ved å krysse D-100 fra Plajyolu stasjon.

EN 332 METER STÅLTRAMWAY BRO SKAL BYGGES

Trikkelinjen som skal bygges mellom strandveien og Kuruçeşme vil passere fra Plajyolu stopp til Kuruçeşme Junction, over D-100, med en 332 meter stål trikkebro. For å gå til den nåværende D-100 Istanbul-retningen, vil det bli gitt en forbindelse fra Izmit vestlige bomstasjonskontorområde og Kuruçeşme Junction vil bli omorganisert. Med Kuruçeşme trikkelinjebygging vil transport fra Izmit busstasjon til Kuruçeşme være raskere og mer komfortabel.

1 STASJON 2 PEDESTRIAN BRIDGE

Innenfor rammen av prosjektet skal det bygges 812 stasjon og 1 gangbroer til sammen 2 meter dobbel linje. De eksisterende veiene på ruten der trikkelinjen går og West Highway-inngangen i retning Izmit-Istanbul vil bli fornyet. Flytting av infrastrukturen på ruten vil også skje innenfor rammen av dette prosjektet. Et transformatorsenter vil også bli etablert for å gi linjenergien.

Trikkelinjen vil nå 23.4 km

Etter fullføring av trikkelinjen Kuruçeşme, vil lengden på trikkelinjen nå en dobbel linje på 10.212 3 meter. Med det 23.4 kilometer store linjelagerområdet vil trillingen på enkeltlinjen nå 16 kilometer. Med Kuruçeşme-stasjonen vil antall holdeplasser nå 7 og XNUMX transformatorsentre vil tjene med den nye konstruksjonen.

Interaktivt Kocaeli trikkekart

Lignende annonser

Vær den første til å kommentere

Yorumlar