Ergan Mountain Ski Center for å gjøre et navn med en investering på 2,1 millioner Lira

Ergan mountain ski center vil gjøre seg bemerket med en investering på million lira
Ergan mountain ski center vil gjøre seg bemerket med en investering på million lira

Ergan Mountain Ski Center vil gjøre et navn med en investering på 2,1 millioner Lira; Protokollen til prosjektet kalt "Ergan Ski Time", som har rett til å motta støtte innenfor rammen av "Enhancement of Sectoral Competitiveness Infrastructure Program" av Northeastern Anatolia Development Agency, og som vil bli utført av den spesielle provinsadministrasjonen i Erzincan, ble signert.KUDAKAs generalsekretær Oktay Güven og Erzincan Special Provincial Administration Generalsekretær Yaşar Felekoğlu deltok på signeringsseremonien som ble holdt på KUDAKA Erzincan Investment Support Office.

"Ski Time in Ergan" -prosjektet 12 km fra sentrum, flyplassen 13 minutter fra og Tyrkia med 12 km bakker lengst med utmerkelsen å være et av sporene utviklingen av fysisk infrastruktur Erkan Ski Resort, og ved å gi en ny drivkraft for vinterturisme Sammen er det rettet mot å gjenopplive vinterturismen i Erzincan.

Det er planlagt å bruke rullebanene mer effektivt med det snøkjørte baneforberedelseskjøretøyet som skal planlegges for gjennomføringen av prosjektet, for å holde snøsporene alltid klare og for å skape et kvalitetsområde.

2,1 millioner TL av prosjektet, hvis totale investeringsbeløp er 1,5 millioner TL, vil bli levert av KUDAKA.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar