Etablering av ytterligere elektrifiseringsanlegg i İzmir Suburban Lines Tender Result

Etablering av ytterligere elektrifiseringsanlegg i forstadslinjer i Izmir.
Etablering av ytterligere elektrifiseringsanlegg i forstadslinjer i Izmir.

Etablering av ytterligere elektrifiseringsanlegg i İzmir Suburban Lines Tender Result3 firma ga et bud på anbudet for etablering av ytterligere elektrifiseringsanlegg i İzmir Suburban Lines med en omtrentlig kostnad på 2020/648756 KIK nummerert 11.469.926,36 1 9.728.230,55 TL TC State Railways Enterprise TCDD XNUMX Zone Procurement Stock Control Directorate og XNUMX XNUMX XNUMX TL Med tilbudet RESA YAPI ELEKTROMEKANİK SAN AŞ vant.

Anbudet dekker etablering av elektrifiseringsanlegg på jernbanelinjen på ca. 3 km på havnveiene, Port-Halkapınar-Salhane-tilkoblingslinjeruten og Şemikler-Çiğli tredje linje, og sikrer integrering med eksisterende systemer. Arbeidets varighet er 10 (Three Hundred Sixty Five) kalenderdager etter levering av stedet.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar