Karaismailoğlu: Nasjonalt pendeltogsprosjekt startet

nasjonalt forstads togsettprosjekt startet
nasjonalt forstads togsettprosjekt startet

Adil Karaismailoğlu, transport- og infrastrukturminister, møtte industrimenn på "Ankara Chamber of Industry March Assembly Meeting". Karaismailoğlu-produksjon i Tyrkia, sysselsetting, merverdi, økt handel og eksportmuligheter i en av de viktigste dynamikkene ble rapportert at den lokale og nasjonale industriproduksjonen. Karaismailoğlu, "IMF forutsa 2021 prosent vekst i verdensøkonomien i 5,2, sier OECD forventer en vekst på 5,9 prosent i Tyrkia," sa han.

 "" National Commuter Train Set Project "startet"Minister Karaismailoğlu uttalte at National Electric Train Set, Electric Mainline Locomotive, Hybrid Locomotive, Dual Locomotive og originale motorprosjekter fortsetter vellykket i TURASAŞ Factory og sa: “The National Commuter Train Set Project has started. I 2021 vil designet være ferdig og produksjonen av prototypen vil begynne. I vårt National Electric Train sett-prosjekt har lokaliseringsgraden nådd 60 prosent. Jeg håper innenlandskhet vil øke til 80 prosent i masseproduksjon. I tillegg fortsetter vi som departementet våre jernbanetransportprosjekter. I tråd med departementets visjon i 2023, tar vi sikte på å øke andelen av jernbanesektoren til 2023 prosent i passasjer, 5 prosent i last, 10 prosent i passasjer og 2035 prosent i last i 15 ”.

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar