Mahmut Sütcü utnevnt til styremedlem i TCDD

Mahmut Sutcu er utnevnt til medlem av styret i tcdd
Mahmut Sutcu er utnevnt til medlem av styret i tcdd

I henhold til avgjørelsene som ble publisert med signaturen til president Recep Tayyip Erdoğan, ble Mahmut Sütcü utnevnt til et medlem av styret som var ledig i Generaldirektoratet for TCDD.Republikken Tyrkias statsjernbanedirektorat (TCDD) Generaldirektorat for eiendommen til beslutningen om å utnevne ble offentliggjort i offisielle tidende.

Republikken Tyrkias generaldirektorat for statsjernbaner åpner styret Medlem av lovdekret nr. 233 Beslutning nr. 8-rull med artikkel 3 i formannskapet utnevnt Mahmoud meieri i samsvar med artikkel 2 og 3 i dekretet.

Hvem er Mahmut Sütcü?  

Mahmut Sütcü ble født i 1968 i Samsun-provinsen Bafra-distriktet. Han fullførte sin grunnskole- og videregående utdanning i Bafra og Amasya. Han vant Ankara University Faculty of Political Sciences i 1986 og ble uteksaminert fra Department of Finance i 1990.

Etter å ha bestått opptaksprøven i 991 ble han utnevnt til assisterende skatteinspektør og i 1994 ble han utnevnt til skatteinspektør ved å lykkes med kvalifikasjonseksamen. I 2003 ble han skatteinspektør.

Han var i England mellom 2002-2003 som offiser i Finansdepartementet i 1 år. Mellom 2004-2005 jobbet han som rektor ved Istanbul Foreign Trade Tax Office, og sammen med denne plikten arbeidet han som fullmektig i Marmara Corporate Tax Office og Boğaziçi Corporate Tax Office. I 2005 fungerte han som Antalya Regional Directorate of Revenues og ble utnevnt til sjef for Antalya Tax Office den 16.09.2005 som et resultat av omstruktureringen av Revenue Administration.

Mahmut SÜTCÜ, som også fungerte som sjef for Ankara skattekontor, tjener for tiden som visepresident for inntektsadministrasjonen.

I akademiene 2006, 2007, 2008 og 2009 underviste han skatterett til studentene ved Akdeniz University fakultet for økonomi og administrative vitenskaper, Institutt for finans.

Han er gift med to barn og snakker engelsk. "

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

1 Kommentar

  1. mahmut meieri vil være gunstig for tcdd .. slike avtaler er ikke korrekte for ikke-relaterte mennesker. Medlemskap bør gis til styret, vellykkede spesialister som tilbrakte livet sitt for å jobbe for institusjonen, eller veteranen til de populære jobbene som er pensjonert fra institusjonen, hengivne ansatte.

Yorumlar