Når starter regionale togreiser?

Når starter regionale togtjenester?
Når starter regionale togtjenester?

TCDD Tasimacilik stoppet regionale og hovedtogtjenester for 1 år siden med koronavirusepidemien. Regionaltog; Adana-Mersin, Mersin-Islahiye, Halkalı- Den flyr mellom veldig nære sentre som Kapıkule, Karabük-Zonguldak og Basmane-Denizli hvor det er intens passasjerbevegelse for forretnings- og utdanningsformål og hvor etterspørselen er høy.Fra Habertürk I følge nyheten om Olcay Aydilek, TCDD Tasimacilik planlegger å starte flyreiser på nytt på noen av disse linjene fra 23. mars. Nødvendige forberedelser ble gjort for dette. Kilder uttalte at ikke alle regionale linjer kan åpnes, “Det ble gjort forsøk på å starte seilasene på nytt i noen linjer. Forhandlingene fortsetter. Hvis den politiske viljen finner det "passende", kan regionale togtjenester starte, "sa han.

Billettpris og salg

Så er det noen endringer i togbilletter og salgspraksis? TCDD Tasimacilik jobber med kostnader med jevne mellomrom. Det er oppgitt at det er kostnadsøkninger i visse poster, spesielt energi. Imidlertid forventes det på dette stadiet ikke endring i billettpriser for tog som er eller vil bli plassert på høyhastighets- eller andre linjer.

Regionale togbilletter ble solgt fra TCDD-bomstasjoner inntil 5 minutter før toget gikk. Passasjerer; De kunne kjøpe billetter opptil 15 minutter før toget gikk via mobil, telefonsenter eller internett. Det bemerkes at denne praksisen vil fortsette hvis regionale tog åpnes.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar