Naturgassombygging av servicehus som ligger i Zonguldak Station Site Tender Resultat

Naturgasskonvertering av servicehusene i Zonguldak stasjonsfelt er resultatet av anbudet
Naturgasskonvertering av servicehusene i Zonguldak stasjonsfelt er resultatet av anbudet

Naturgassombygging av servicehus som ligger i Zonguldak Station Site Tender ResultatI anbudet for naturgasskonverteringsarbeidet til servicehusene på Zonguldak Station Site med en omtrentlig kostnad på TL 2 for TCDD 2020nd Region Procurement Service Directorate (TCDD) for Republic of Turkey State Railways (TCDD) , som har en omtrentlig kostnad på TL 687817, har 2.999.964,00 selskaper avgitt bud og anbudet er tildelt 18. Med et TL-tilbud vant EMİR ENGINEERING TIC SERKAN YILMAZ. 2.247.681,00 firmaer som deltok i anbudet, leverte bud under grenseverdien.

Anbudet inkluderer 44 kondenserende kombikjeler, 5250 m2 satengips og gipsplateflater med to lag vannbasert matt maling (interiør) ved påføring av primer, 3450 m2 gamle malte overflater og to lag vannbasert matt maling (interiør) dekker . Arbeidets varighet er 120 (hundre og tjue) kalenderdager fra stedleveringen.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar