CRRC MNG Supply Chain Cooperation Conference holdt

CRRC MNG Supply Awards
CRRC MNG Supply Awards

30. mars 2021 i Ankara Hilton, CRRCMNG Rail System Vehicles San. ve Tic. Ltd. Şti. I tilfelle det ble holdt under pandemiforholdene og i samsvar med reglene, ble det presentert om CRRC Group, CRRC ZELC og CRRCMNG, og informasjon ble delt med deltakerne angående Supply Chain Management. Signering av den første av lokaliseringsavtalene innen omfanget av prosjektet ble holdt.

Om CRRC og CRRCMNGCSR og CNR i 2015, selskapet dannet ved å bli med i selskapet, har operert i mange deler av verden, opererer i partnerskap med sitt MNG Holding i Tyrkia. CRRCMNG Rail System Vehicles San. ve Tic.Ltd.Şti. firmaet ønsker å styrke sin posisjon i sektoren ytterligere med innenlandske leverandører som produserer høyteknologiske jernbanevogner. Selskapet, som produserer t-banekjøretøyer, trikk, LRV og forskjellige elektriske lokomotiver, har også gjennomført store prosjekter i førerløse t-banekjøretøyer.

CRRCMNG Daglig leder Li Yangyang startet presentasjonen med å nevne størrelsen og betydningen av bransjen. Yangyang ga informasjon om selskapet og understreket at de ønsker å utvide sektoren ved å bruke kraften fra lokale produksjonsbedrifter, og at sektoren vil vokse med større trinn på grunn av selskapets bidrag til innenlandske og nasjonale prosjekter. Mr. som ga informasjon om urbefolkning Yangyang, alle firmaer som opererer i Tyrkia, sa han åpne døren for å vurdere forsyningskjeden.

Mr. Yangyang fortsatte som følger. Tyrkia, i Europa, begge i Asia med fordelen av beliggenhet sahiptir. Bu en unik geopolitisk posisjon er et av våre mål å signere nye kontrakter i begge nabolandene i både Tyrkia og markedsføringsmålene sagt, vi tror at vi vil nå med partnerskap vi inngår med innenlandske leverandører.

MNG Holding visepresident Murathan Günal, som holdt en tale på arrangementet ved å delta i videokonferansen, understreket at lokalisering som CRRCMNG er en del av deres virksomhet, de trenger å samarbeide for å vinne sammen og at de vil vinne i vårt land i på denne måten. Han sa at han håpet denne konferansen ville være starten på nye samarbeid.

Leverandørstyringssystem

CRRCMNG deler i utgangspunktet leverandører i tre deler.

  1. Potensiell leverandør
  2. Registrert leverandør
  3. Strategisk leverandør

Leverandørprosesser styres med lokale selskaper, som anses å være tilstrekkelig, etter evalueringene under visse overskrifter som kapasitet, evne, kompetanse, sertifisering, erfaring, ytelse, økonomi og innkjøps- og kontraktprosesser når de endelige målene.

Avtaler signert med to lokale leverandører

På arrangementet ble "Supply Chain Cooperation Agreement" signert med det osmanske selskapet og "First Agreement for Localization" med Starcool innenfor rammen av "Istanbul Airport Driverless Fast Metro Project." Leverandører som har signert vellykkede prosjekter er de første selskaper under "Procurement Letter of Intent" for Istanbul New Airport Metro Project. skjedde.

Foredragsholdere som deltok i arrangementet fremhevet viktigheten av den innenlandske forsyningskjeden

Med henvisning til viktigheten av jernbanesystemet i Tyrkia ble Ankara Chamber of Industry styreleder Nurettin Özdebir nevnt, spesielt for å øke det lokale innholdet i jernbaneprosjekter som skulle utbydes 'nativism from share'. Nurettin Özdebir, som takket CRRCMNG, som ble med i innenlandske bilprodusenter, uttalte at han var takknemlig for å gi denne muligheten til lokale produsenter.

AYGM daglig leder Dr. Yalçın Eyigün startet sin tale med å nevne viktigheten av denne hendelsen. Yalçın Eyigün sa at det vil være mulig å dra nytte av den lokale prisfordelen i prosjekter der lokale og nasjonale produkter brukes, og det er et styre som inspiserer den 60% lokale fordelen. Mr. Eyigün, som også ga råd til leverandørselskapene som deltok i konferansen; Han sa at det også bør fokusere på delegrupper med høy merverdi og som innenlandske produsenter ennå ikke eksisterer for.

I sin tale uttalte han at de er på like avstand til alle lokale leverandører, de er verken nær eller fjern fra noe selskap, at de er institusjonen og parten som utfører vilkårene i kontrakten, derfor selskapene som ønsker å være innenlandske leverandører i prosjektene som utføres av AYGM er ikke AYGM, men kontraktsleverandøren.

Prestasjonsplakk for lokale leverandører av Ankara Metro Project

Innenfor konferansens omfang ble Achievement Plaques gitt til kontrakterte selskaper som var blant de inviterte og produserte produksjon innenfor rammen av Localization i Ankara Metro Project og ble levert til CRRCMNG.

Prestasjonsplakater for ISIŞAH, OSMANLI, YILGENCİ, ONUR FIBER, ERA ELEKTRONİK, SIRENA MARINE, PILOT, PRYSMIAN, HANTECH, TURKUAZ, CANEL, UĞURLU, STARCOOL, BEKEL og NUMAŞ selskaper, som har mottatt en plakett i selskaper CRRCMNG-forsyningskjeden, direktør, Dr. Yalçın EYİGÜN og CRRCMNG Daglig leder Mr. Li YANYANG.

Deltaker Tilfredshet

realiseringen av konferansegjestene som deltok på konferansen, som inkluderte ganske fornøyd med at de belirttiler.tedarikç-kjeden og de som ønsker å delta i selskaper, har uttrykt sin tilfredshet med organiseringen av et slikt arrangement for første gang i Tyrkia.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar