Hvor er Clandras Bridge? Clandras brohistorie

hvor er clandras broen
hvor er clandras broen

Den historiske broen fra den frygiske perioden i Karahallı-distriktet i Uşak-provinsen. Broen ble bygget på Banaz Stream for rundt 2500 år siden. De to endene av broen sitter på den halve midjen av fjellsteiner. Den er 24 meter lang, 17 meter dyp og 1,75 meter bred. Steinenes ansikter er inngravert med blyanter, og de store steinene i buene er godt sammenflettet. Beltet er i form av en remskive.Broen ble bygget med skyveteknikken på den faste bergarten, som består av to hovedlegemer kalt elefantføtter. Det er ingen spor av hva den ble laget for. Imidlertid har den mistet sin originalitet ved å være reparert med betong de siste årene etter at en av nøkkelstenene har flyttet seg.

Ved siden av broen ligger Karahallı kraftverk. Vannet som slippes ut fra anlegget, helles gjennom en betongkanal fra en høyde på 17 meter fra siden av broen.

Clandras Bridge og omegn er et viktig rekreasjonssted for regionen.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar