Hvor er Golden Horn Bridge? Golden Horn Bridge History

hvor er elvemunningsbroen
hvor er elvemunningsbroen

Det er en av broene på Golden Horn i Istanbul. Det ligger mellom Ayvansaray og Halıcıoğlu.I 1971 ble det avtalt bygging av Bosporosbroen, ringveien og den tredje broen til Golden Horn. Denne broen, som gir passering av ringveiene til Bosporus-broen til Golden Horn, ble bygget på brygger. Gjør Republikken Tyrkia til generaldirektorat for motorveier, Ishikawajima-Harima Heavy Ind. Co. Ltd. av japaneren og Julius Berger-Bauboag AG i 34 måneder og kom i tjeneste 10. september 1974. I 1995 ble det bygget to ekstra broer på grunn av broens høye etterspørsel. Motorvei 1, som er ringveien til Bosporus-broen, går over Golden Horn Bridge.

Den er 995 m lang, 32 m bred og 22 m over havet. Mange ulykker på grunn av ising skjer i vintermånedene.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar