Skip noensinne gitt reddet! Suez-kanalen gjenåpnet for skipstrafikk

noensinne gitt skip ble reddet kanaler gjenåpnet for skipstrafikk
noensinne gitt skip ble reddet kanaler gjenåpnet for skipstrafikk

Den egyptiske presidenten, underekretær İhab Memiş, kunngjorde at innsatsen for å flyte skipet strandet i Suez-kanalen har vært vellykket. Suez Canal Administration kunngjorde også at innsatsen for å flyte det gigantiske lasteskipet på bakken var vellykket, og kanalen ble åpnet for sjøtrafikk.



Containerskipet Ever Given, som strandet på Suez-kanalen i Egypt på tirsdag og blokkerte kanalen, har blitt fullstendig flyttet. Egyptens president al-Sisi sa: "Takk til alle egyptere som bidro til løsningen av denne krisen."

En ukes lang innsats for å redde det 200 tonn containerskipet Ever Given, som strandet på Suez-kanalen og blokkerte passasjen i kanalen på tirsdag, er vellykket avsluttet. Lederen for Suez Canal Administration, generalløytnant Usame Rabie, uttalte at skipet ble vellykket og fullstendig fløt som et resultat av studiene og uttalte at skipet kom tilbake til sin normale retning med 1 prosent. Med flyttingen av Ever Given kom gode nyheter for de 80 skipene som ventet i kanalen, men det er ennå ikke kunngjort at skipsfartsvirksomheten i kanalen vil begynne.

På den annen side ble totalt 60 tonn sand gravd på en dybde på 27 fot som en del av redningsinnsatsen som ble intensivert i løpet av helgen. 14 slepebåter ble brukt til å flytte skipet fra stedet.

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar