Denizli taubane og Bağbaşı-platået ble hvite igjen

Denizli taubane og Bagbasi-platået blir hvitt igjen
Denizli taubane og Bagbasi-platået blir hvitt igjen

Denizli Teleferik og Bağbaşı-platået med en høyde på 1500 høyde ble hvite igjen med snøfallet som begynte å tre i kraft tidlig om morgenen i Denizli.Denizli Teleferik og Bağbaşı Plateau, som ble praktisert av Denizli Metropolitan Municipality i 2015 med sikte på å berike Denizli-menneskers sosiale liv og gjøre det mulig for dem å tilbringe tid sammen med naturen, ble hvite igjen onsdag 24. mars 2021. Denizli Teleferik og Bağbaşı Plateau, som er åstedet for postkort scener med sitt hvite deksel, er et hyppig reisemål for borgere som ønsker å spille snøballer og tilbringe tid med sine nærmeste. Denizli Teleferik og Bağbaşı Plateau, som har fått intens interesse fra innbyggerne siden den første dagen den ble tatt i bruk, fortsetter å imponere sine besøkende med sin skjønnhet som inkluderer forskjellige nyanser av naturen i fire årstider.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar