UIC Regional Board Chairs Meeting ble avholdt

uic regionale styres presidentmøte avholdt
uic regionale styres presidentmøte avholdt

Regional styreledermøte i UIC, som TCDDs daglige leder Ali İhsan Uygun fungerte som visepresident, ble avholdt ved telefonkonferanse.Møtet deltok av UICs styreleder og italienske jernbanesjef Gianluigi Castelli, UICs daglige leder François Davenne, UIC Africa Regional Board styreleder Mohamed Rabie Khlie, marokkanske jernbanesjef, UIC Asia-Pacific Regional Board styreleder Lu Dongfu, China Railways Vice President GUO Zhuxue , UIC Europe Regional Board President Cardoso Dos Reis, Board Member of Portuguese Railways, UIC North America Regional Board Chairman, ViaRail (Canada) Railways President, Latin America Regional Board President Guilherme Quintella and UIC department managers.

På møtet; Diskusjon om UIC-ledelse for perioden 01.01.2022-31.12.2023; utvikling av utvikling av regionalt samarbeid; presentere bærekraftsgruppen; Hovedagendapunkter som den kommende arrangementskalenderen ble diskutert. Om utvidelsen av vilkårene for visepresidentskapet for presidentskapet og daglig leder Ali İhsan Uygun og kandidatene for neste periode, siden ledelsesendringen planlagt å bli gjort i slutten av 2020 ikke fant sted på grunn av COVID-19 pandemi og det neste året er 100-årsjubileet for UIC. informasjon ble delt.

Detaljer om målene, resultatene og deltakerne til en arbeidsgruppe, som også vil være representert av de tyrkiske statlige jernbanene og operere innenfor rammen av plattformen for energi, miljø og bærekraft innenfor rammen av bærekraftig miljøledelse, ble delt.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar