Driver of the Month Application av EGO

utøvelse av ritual sofor fra ego
utøvelse av ritual sofor fra ego

EGOs generaldirektorat fortsetter å implementere praksis som tar hensyn til innbyggernes tilfredshet samt komfortabel og ren transport. Med en ny søknad initiert av bussadministrasjonsavdelingen, fra nå av, hver måned, blir "Månedens sjåfør" valgt.Metropolitan kommune implementerer ny praksis for å gi en bedre kvalitet og komfortabel transporttjeneste til befolkningen i Başkent som bruker offentlig transport.

EGOs generaldirektorat har startet en ny søknad for å øke sjåførkvaliteten og innbyggernes tilfredshet mens de fortsetter med opplæring for bussjåfører. EGO bussavdelingsavdeling vil velge "Månedens sjåfør" hver måned fremover blant bussjåførene.

9 MÅNEDSDRIVER VELGES I HENHOLD TIL KRITERIER

Innenfor rammen av den nye applikasjonen vil totalt 5 bussjåfører, inkludert en ansatt fra hver region, jevnlig bli kunngjort som "Månedens sjåfør".

Månedens sjåfører, som vil bli bestemt av et scoringssystem i henhold til totalt ni kriterier, fra takkebeskjeder til innbyggerne for deres oppførsel, vil bli belønnet med bonuser.

FØRSTE MÅNEDSJÅFARER ER KJENTE

EGO-assisterende daglig leder Zafer Tekbudak uttalte at de bestemte sjåførene for den første måneden og møtte de valgte sjåførene.

Tekbudak la vekt på at arbeidsmoral, arbeidsdisiplin og goodwill-faktorer også er et viktig kriterium ved valg, og ga følgende informasjon:

“I sjåførevalueringen av måneden ble 153 kriterier tatt i betraktning, inkludert sjåførers overholdelse av trafikkregler, samsvar med sine kolleger og veiledere, forretningsdisiplin, kleskode, følsomhet overfor innbyggerne og positive tilbakemeldinger levert gjennom Başkent 9. Som et resultat av evalueringen ble 5 av sjåførene våre, inkludert en ansatt fra hver region, valgt ut som den første 'Månedens sjåfører' i år. "

En av månedens sjåfører, Hüseyin Karasakal, som Tekbudak gratulerte en etter en, sa: ”Vi gjør jobben vår kjærlig. Volkan Gülşen sa: "Jeg er veldig glad for å bli ansett som verdig til en slik pris, det gjør meg stolt".

Abdullah Köksal, en av EGO-bussjåførene, som oppfylte suksesskriteriene i mange spørsmål, alt fra å få funksjonshemmede borgere på bussen til å rense bilen i hovedstaden, sa: "Selv om jobben vi gjør er vanskelig, gjør vi det med glede. Denne prisen er også stolt ”og Resul Çelik delte tankene sine med ordene“ Denne applikasjonen oppfordrer oss alle til å jobbe bedre, takk ”. Yaşar Başaran uttrykte sin lykke med å bli valgt som månedens sjåfør, ”Jeg ønsker at det skal være et eksempel for alle. Jeg var veldig glad, ”sa han.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar