1.6 milliarder TL-garantibetaling for Osmangazi Bridge

Milliarder TL garanterer betaling for osmangazi bridge
Milliarder TL garanterer betaling for osmangazi bridge

2020 milliarder lira ble betalt til Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway innenfor rammen av "garantien" for andre halvdel av 1 (31. juli - 1.6. desember). Kilder nær operatøren Otoyol Yatırım AŞ sa at betalingen ble utført i løpet av den siste uken. Over 2020 milliarder TL garantibetalinger ble gjort til Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-İzmir Motorway for 3.3. Deretter er den nordlige periferien og motorveiene Ankara-Niğde.I følge nyheten om Olcay Aydilek fra Habertürk; "Tyrkia; Yavuz Sultan Selim Bridge og Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-İzmir Highway, Eurasia Tunnel, Ankara-Niğde Highway, Eurasia Tunnel, Aydın-Denizli Highway, 1915 Çanakkale Bridge and Motorway projects by build-operate-transfer (BOT) metode. bygget.

Staten garanterte kjøretøypassasje for disse prosjektene, hvis konstruksjon og drift ble utført av privat sektor. Gebyrer for transitt av kjøretøy ble bestemt i utenlandsk valuta. De første konstruksjonene ble garantert i dollar, og de siste i euro. I tilfelle kjøretøyets passeringer er under garantigrensen, betaler staten forskjellen. Dette kalles "betaling for bilpassgaranti".

ANDRE BETALING TIL OSMANGAZİ FOR 2020

Garantibetalinger gjøres til Yavuz Sultan Selim Bridge og Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-Izmir Highway i 6-måneders perioder. (En slik beslutning ble tatt etter valutasjokket i 2018. Tidligere ble det utbetalt årlig.)

I denne sammenheng ble det betalt 2020 milliard 29 millioner TL-garantibetaling til Otoyol Yatırım AŞ, som driver Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-Izmir Highway, tirsdag 1. september i første halvdel av 750.

En garantibetaling på 2020 milliarder TL ble utbetalt til selskapet for andre halvdel av 1.6. Kilder nær driftsselskapet sa at betalingen ble utført i forrige uke. Dermed oversteg beløpet til Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-İzmir Motorway for 2020 3.3 milliarder TL.

NYE BETALINGER HER

Neste er den nordlige ringmotorveien og motorveien Ankara-Niğde. Ankara-Niğde er en 330 kilometer lang motorvei. Motorveien forbinder Ankara og Niğde og derfor provinsene Kırşehir, Nevşehir, Aksaray og Niğde.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar