2021 LGS-guide utgitt

LG-guiden er publisert
LG-guiden er publisert

I år er søknads- og søknadsveiledningen for den sentrale eksamenen som holdes 6. juni 2021 innenfor rammen av High School Transition System (LGS).På slutten av studieåret 2020-2021 ble den sentrale eksamenssøknaden og søknadsveiledningen for videregående utdanningsinstitusjoner som vil ta studenter ved eksamen kunngjort på nettstedet "meb.gov.tr"

I guiden, prosedyrene og prinsippene knyttet til den sentrale eksamenen som skal holdes for å velge studenter til realfag videregående skoler, samfunnsvitenskapelige videregående skoler, anatolske tekniske programmer for yrkesfaglige og tekniske anatolske videregående skoler og videregående utdanningsinstitusjoner som implementerer spesielle programmer og prosjekter. som vil ta studenter med sentral eksamen, liste og kvoter er gitt.

Ingen ytterligere prosedyrer vil være nødvendig for eksamenssøknaden.

Søknader om den sentrale eksamenen som skal brukes 6. juni 2021 innenfor rammen av LGS, vil bli sentralt av departementet mellom 5. og 14. april 2021.

Automatisk søknadsprosess vil bli utført for alle 8. klasse studenter som studerer innenlands. Studenter som studerer på skoler i utlandet som ikke er registrert i e-skolesystemet, vil gjøre sine søknader ved å fylle ut skjemaet i den publiserte guiden. Dermed trenger ikke studenter og foreldre å gjøre en fysisk søknad til eksamen.

Studenter hvis søknad sendes inn automatisk av departementet, trenger ikke å ta eksamen. Studenter som ønsker å ta eksamen, kan ta eksamen uten søknadsprosess.

Påmeldingsdokumentet for fotoeksamen vil bli kunngjort på e-School Parent Information System fra 27. mai 2021. Skoledirektoratene vil motta eksamensdokumentene til studentene sine fra denne datoen og blir forseglet og overlevert til studentene.

Ingen endring i eksamen

Det ble ikke gjort noen endringer i øktene, eksamensvarighet, antall spørsmål og kursfordeling i LGS sentral eksamen.

Som året før vil eksamenssøknaden holdes i to økter i 2021. Studentene vil bli spurt totalt 90 spørsmål, som alle er multiple choice. Tyrkia klokka 09.30:11.30 i den første økten og den andre økten begynner klokka 50:75. I den første økten vil studentene bli spurt til sammen 40 spørsmål fra tyrkisk, tyrkisk revolusjonær historie og kemalisme, religiøs kultur og etikk og fremmedspråkundervisning, og en responstid på 80 minutter vil bli gitt. I den andre økten vil studentene bli spurt totalt XNUMX spørsmål fra matematikk og naturfagskurs, og studentene får XNUMX minutter på seg.

Antall riktige og feil svar vil bli bestemt for hver deltest i de muntlige og numeriske delene. Råpoengene til hver elev for hvert deltest vil bli beregnet ved å trekke en tredjedel av antall feil svar fra antall riktige svar for den aktuelle testen.

Eksamensresultater vil bli kunngjort 30. juni 2021 på nettstedet "meb.gov.tr". Eksamenens resultatdokumenter blir ikke sendt til studentene via post.

Studentkvote på eksamensskoler er 174 tusen 160

Anatolske videregående skoler, vitenskapelige videregående skoler, samfunnsvitenskapelige videregående skoler, anatolske tekniske programmer for yrkesfaglige og tekniske anatolske videregående skoler og videregående utdanningsinstitusjoner som implementerer spesielle programmer og prosjekter, ble også inkludert i vedlegget til den kunngjørte guiden. I henhold til den publiserte listen vil bli plassert i den generelle studenten test score Tyrkia 2 60 high school sentrum.

I denne sammenheng vil totalt 174 tusen 160 studenter bli tatt opp på skoler som tar imot studenter med eksamen. En kvote på 56 396 36 for videregående skoler, 980 10 142 for videregående skoler, 36 712 33 for videregående skoler, 930 XNUMX XNUMX for videregående skoler for anatolske imam, XNUMX XNUMX XNUMX for videregående skoler for yrkesfaglige og tekniske.

For å nå guiden KLIKK HER

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar