3 store partnerskap bud på Mersin Metro Tender

Stort lokalt og utenlandsk partnerskapstilbud for Mersin metro-anbud
Stort lokalt og utenlandsk partnerskapstilbud for Mersin metro-anbud

Mersin Metropolitan kommunes anbud "Mezitli-3 Ocak Light Rail System Metro Line Construction and Electromechanical Systems Supply, Installation and Idriftsettelse" ble avholdt i Meeting Department Meeting Hall.

3 store innenlandske og utenlandske partnerskap deltok

3 store partnerskap deltok i anbudet. Doğuş Construction and Trade Inc. og Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Joint Venture, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. og Dillingham Construction Int + Kiska-Kom İnş. ve Tic. SOM. Ziver İnşaat Taah. Turisme. Paz. Sang. Tic. SOM. trakk seg fra anbudet ved å legge frem et takkebrev.

I den første fasen åpnet anbudskommisjonen budkonvoluttene til de tre selskapene som deltok i anbudet en etter en og sjekket om vilkårene i spesifikasjonene var oppfylt, og om det manglet dokumenter. Tilbudet fra alle de tre selskapene ble ansett som gyldig.

For Mersin Metro;

  1. Dillingham Constructıon Int + Kiska-Kom İnş. ve Tic. SOM. Forretningspartnerskap 3 milliarder 379 millioner 404.9 tusen TL
  2. Doğuş Construction and Trade Inc. og Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. Joint Venture 3 milliarder 810 millioner TL,
  3. Cengiz Construction Industry and Trade Inc. 4 milliarder 122 millioner 195.4 tusen TL, tilbudt.

Etter at forslagene er vurdert av anbudskommisjonen, vil resultatet bli kunngjort.

Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar