Audi Multi-new Audi Q3 SUV Selges i Tyrkia

aud allsidig SUV ble lansert i nye Audi Q turkiyem
aud allsidig SUV ble lansert i nye Audi Q turkiyem

Audis nye Audi Q3 er en allsidig SUV som ble solgt i Tyrkia. Den nye Q3, som tilbyr en rekke overlegne funksjoner som ytelse, komfort, digitalt operativsystem og omfattende infotainment-systemer sett i Audis toppmodeller, tok sin plass i Audi showrooms med sitt 35 TFSI-motoralternativ.Audi Q3 kompakte SUV ble solgt i Tyrkia. Q3 har et veldig sportslig utseende og skiller seg ut med sine teknologiske funksjoner, effektive motorer med høy ytelse og førsteklasses informasjons- og underholdningssystemer. Den nye Audi Q3 tilbys med to forskjellige utstyr, S line og Advanced, og 35 TFSI motoralternativer.

Sporty utseende

Den fullstendig fornyede Audi Q3s åttekantede design med enrammes frontgitter og store luftinntak gir kjøretøyet et mye mer sportslig utseende. I frontdesignet på kjøretøyet skiller frontlysene seg ut innover i kileform og letter synet med valgfri Matrix LED-teknologi. Den symmetriske belysningsgrafikken til front- og baklysene og sidevisningen skaper en balanse med det utvendige designet. Mens skulderlinjen skaper et sterkt atletisk utseende på skjermene, kobler den seg også sammen. Konturene, inspirert av Audis quattro DNA, gjør at SUV-en fremstår enda bredere. Kontrastfargede skjermdeksler understreker også terrengutseendet. Karosseriet til bilen kompletteres med en lang takkant spoiler som også omgir sidebakruten.

Sjåførorientert og sporty interiør

Horisontale linjer og tredimensjonale designelementer viser sin effekt på det indre av New Q3 så vel som utendørs. Førsteklasses materialer skaper en perfekt harmoni med den arkitektoniske strukturen og det nye driftskonseptet. MMI-infotainmentsystemet med berøringsskjerm skiller seg ut som grunnelementet med sin blanke, svarte glassramme. Den ligger i en 10 graders stigning mot føreren, med klimaanleggskontrollene under. Mens de komfortable setene gir en sportslig sittestilling, er rattet plassert i rett vinkel tilsvarende.

Effektivt og variabelt romkonsept

Med en lengde på 4.484 millimeter, en bredde på 1.849 millimeter, en høyde på 1.585 millimeter, og akselavstanden er utvidet med 77 millimeter, har alle dimensjoner på nye Audi Q3 økt sammenlignet med forrige generasjon.

Baksetene på bilen kan flyttes foran og bak med 150 millimeter som standard. De treveis delte rygglene i forholdet 40:20:40 kan vippes i syv trinn. Avhengig av posisjonen til baksetene og ryggstøttene, gir bagasjeromskapasiteten 410 til 1.405 liter lastevolum. Lastegulvet kan justeres opp til tre nivåer, og bagasjerommet kan plasseres under gulvet hvis det ikke er behov for det. Den elektriske bakluken som kan åpnes med en fotbevegelse kan også kjøpes med en komfortnøkkel som ekstrautstyr.

Fullt digitalisert

Analoge skjermer er ikke lenger inkludert i bilen, hvis operativsystem er fullstendig fornyet. Selv standardutstyr inkluderer en digital instrumentklynge med en 10,25-tommers skjerm som føreren betjener ved hjelp av multifunksjonsrattet. Utstyrt med førsteklasses utstyr, er bilen utstyrt med valgfri MMI-navigasjon pluss og Audi virtuelle cockpit som tilbyr mange tilleggsfunksjoner. Det er også en 10,1 tommers berøringsskjerm midt på kontrollpanelet. Det større Audi virtuelle cockpit pluss, med tre forskjellige utseende, inkludert et sporty instrument, er tilgjengelig som ekstrautstyr. Det intuitive betjeningskonseptet med den flate menystrukturen suppleres med talestyring. Stemmestyringssystemet forstår uttrykk, stiller spørsmål når det er nødvendig, tilbyr alternativer og fungerer i harmoni med brukeren. Alternativt gir stemmestyringsfunksjonen tilgang til detaljert informasjon i skyen samt informasjon som er lagret i bilen for å hjelpe brukeren med å svare.

Intelligent koblet: infotainment system

Det førsteklasses infotainment-systemet i Audi Q3 tilbyr de samme tekniske funksjonene som Audi-modellene i de øvre segmentene. Navigasjonssystemet gjenkjenner sjåførens preferanser basert på tidligere reiser og lar dem lage passende ruteforslag. Den nye Q3 har en trådløs ladeboks som standard og et valgfritt Audi-smarttelefongrensesnitt. Takket være Audi smarttelefongrensesnitt kan skjermene på smarttelefoner overføres trådløst til infotainment-systemet, og med den trådløse ladeboksen kan smarttelefoner lades under turen uten å bruke kabler.

Komfort og sikkerhet: førerassistansesystemer

Kvalitets- og toppmoderne systemer bidrar også til sikkerheten til den nye Q3. Et av disse systemene er den adaptive kjøreassistenten. Denne assistenten styrer bilens langsgående og laterale bevegelse og holder bilen i kjørefeltet selv i smale baner og delvis stengte veier. Audi Q3 gjør det også enkelt å manøvrere, takket være fire 360-graders kameraer. Disse kameraene viser omgivelsene til SUV-en på infotainment-skjermen. Takket være parkeringsassistentsystemet kan bilen automatisk gå inn og ut av parkeringsområdene. Føreren trenger bare å akselerere, bremse og skifte gir. Hjelp på tvers av trafikken aktiveres hvis sjåføren vil svinge tilbake fra en bratt parkeringsplass eller gjennom en smal inngang. En annen funksjon er baneskiftassistenten. Hvis systemet oppdager et kjøretøy i den blinde flekken eller nærmer seg raskt bakfra, advarer det brukeren med en advarsel-LED i det aktuelle utvendig speil.

Smidighet på trekkraft og fjæring på plan og off-road

Audi Q3 tilbys med et forhjulsdrevet bensinmotoralternativ. Denne motoren har 150 hk. 35 TFSI-motoralternativet har turboladede firesylindrede enheter med direkte injeksjon. Kraft overføres av en syv-trinns S tronic-girkasse.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar