Første fase av Diyarbakır Light Rail System Project fullført

Den første fasen i diyarbakir bybanesystemprosjekt er fullført
Den første fasen i diyarbakir bybanesystemprosjekt er fullført

Diyarbakır Metropolitan Municipality har tatt det første skrittet for jernbanesystemet som borgerne har ventet på i mange år. Guvernør Münir Karaloğlu beordret transportplanen for revisjon for å øke komforten med offentlig transport og transport i byen da han tiltrådte.

2040 Transporthovedplan utarbeidet ved å ta målåret for byens bybanesystem, som i mange store byer i Tyrkia gjorde oppmerksom på viktigheten. Deretter tok Metropolitan kommune tiltak for å implementere et bybanesystem som vil lette offentlig transport i byen.

Systemet vil bli implementert i tre trinn som prosjektdesign, konstruksjon og kjøretøykjøp.

Planlagt å bli tatt i bruk i 2023

Bybanesystemet, som er planlagt å bygges mellom Dağkapı og Gazi Yaşargil Training and Research Hospital for å gi mer komfortable transporttjenester til innbyggerne, vil være 14.1 kilometer langt og vil bestå av 23 stasjoner.

Transportdepartementet vil følge ruten til Dağkapı-Ali Emiri Caddesi- Hintbaba Caddesi- Ekinciler- Turgut Özal Boulevard-Diclekent Boulevard-Mastfroş Avenue, som starter fra Fiskaya, og fullfører jernbanesystemlinjen som ender i lagerområdet til bygges i Gazi Yaşargil Training and Research Hospital-området i 2023. Den planlegger å stille den til tjeneste for innbyggerne.

Når den er ferdig, vil den frakte 74 tusen 342 passasjerer per dag

Trikkelinjen, som vil forandre byens ansikt, vil frakte om lag 74 342 passasjerer per dag det året den blir satt i drift.

I 2040, som er målåret for transportplanen, forventes den daglige passasjerkapasiteten å være 132 tusen 25 personer.

De 5 sterkeste selskapene innen sitt felt bydde på prosjektet

Transportdepartementet gjennomførte anbudet for prosjektet til bybanesystemet, som det planlegges å implementere for å kunne tilby komfortable, trygge og billige offentlige transporttjenester til innbyggerne.

"Application of the Principles of Maintenance Work Final Project" ga det sterkeste budet i anbudet 5 selskaper innen dette feltet i Tyrkia.

Budene som avgis vil bli avgjort etter å ha blitt evaluert av anbudskommisjonen.

Metropolitan kommune vil fullføre 6-månedersperioden gitt for anskaffelse av søknadsprosjekter tidligere, og gå videre til implementeringsfasen.

diyarbakir light rail system prosjekt
diyarbakir light rail system prosjekt
Armin

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar