19-ukers full stenging er et must for å undertrykke Covid-4-utbruddet

Ukentlig full stenging er nødvendig for å undertrykke det utbruddet
Ukentlig full stenging er nødvendig for å undertrykke det utbruddet

Izmir Metropolitan Municipality Scientific Committee delte forslagene sine for å undertrykke epidemien ved å komme med en uttalelse om COVID-19 global epidemi, som økte dens innvirkning etter "kontrollert normalisering".Uttalelsen fra den vitenskapelige komiteen er som følger:

“I den globale epidemien COVID-19 ble vårt land det første landet med flest tilfeller i Europa og det fjerde i verden på grunn av det høyeste antall tilfeller og dødsfall som ble kunngjort før det nådde toppen av den tredje toppen av 1. bølge.
Økningen i overføringshastighet for varianter av viruset (nye mutasjoner) forårsaker en økning i antall tilfeller og spredning av sykdommen i samfunnet på en ukontrollert måte.

Den viktigste årsaken til forekomst av varianter er at viruset sirkulerer mellom mennesker. Jo lavere spredning av infeksjoner i samfunnet er, desto mindre sannsynlige er det at variantene sprer seg, så det er viktig å forhindre hvert COVID-19-fenomen. Foruten 'vaksinering' og 'tilbakeholdenhet' er 'aktiv overvåking' de mest effektive tiltakene mot variantviruset.

Tiltakene for å undertrykke COVID-19s globale epidemi bør tas raskt, praksis i landene som lyktes, følges og relevante fagorganisasjoner, ekspertforeninger osv. Det bør samarbeides med institusjoner og alle samfunnssegmenter, og alle skal sikres å delta i prosessen.

Våre anbefalinger for å undertrykke COVID-19 Global Pandemic:

• 4-ukers full nedleggelse

 • Full stenging bør gis ved å gi full lønn til alle ansatte som jobber i det uformelle og uregistrerte feltet, og minimumslønn til arbeidsledige,
 • Produksjonen bør stoppes, alle arbeidsplasser bør lukkes bortsett fra i områder som er nødvendige for å bo.
 • Inn- og utgangsrestriksjoner bør pålegges provinser med høy og veldig høy risiko, spesielt transport mellom provinsene der varianter er vanlige, bør begrenses og streng oppfølging bør sikres,
 • Tiltak bør iverksettes for å forhindre at smittede mennesker kommer inn i landet:
  • Land med høy risiko og / eller regioner bør identifiseres, oppdateres, og oppføringer fra disse regionene bør stoppes helt en stund,
  • Et negativt testresultatdokument må søkes for innreise fra alle land, eller testen må gjøres ved inngangen,
  • Oppføring fra land der varianter er vanlige, må ha test før inngang, test etter inngang, karantene og etter karantene.
 • I provinser med høy og høy risiko bør ikke mer enn 6 personer få lov til å komme sammen i andre lukkede områder enn obligatoriske forretningsgrener, spesielt i helseinstitusjoner,
 • Reglene skal brukes likt på alle, og privilegier skal ikke defineres.

• Vanlige og flere tester

 • Primærhelsetjenesten bør styrkes for å fange og isolere pasienter uten symptomer,
 • For å komme til testen, bør tilstanden til 'klage' fjernes,
 • Som før 13. november 2020, bør det tas prøver fra hjem, skoler og arbeidsplasser der tilfeller ble oppdaget, og mulige kilder og positive kontakter bør bli funnet, og de bør isoleres i passende perioder,
 • Antall daglige tester bør økes til mer enn 300.000, og pålitelige systemer som er egnet for høyt antall tester bør gis for dette,
 • Andre testområder enn sykehus bør etableres i provinser med høy og svært høy risiko,
 • Testdesign som muliggjør rask skanning og identifisering av kjente varianter, bør gjøres gjeldende i autoriserte laboratorier,
 • Mutasjonstester bør velges i henhold til pasientenes kliniske informasjon og kontamineringskontakthistorie, og resultatene bør undersøkes,
 • For å spore nye muterte virus som kan forekomme i vårt land, bør det opprettes nasjonale laboratorienettverk for full genomanalyse av virus.

• Rask massevaksinasjon

 • Selv om det er kjent at vaksinen, som er den mest positive utviklingen av den globale epidemiprosessen som forårsaket millioner av menneskers død, tap av arbeidsplasser og inntekt og tap av utdanning av milliarder barn i mer enn et år, vil begge ende epidemien og redusere alvorlige sykdommer og dødsfall, bør det sikres at trygge og effektive vaksiner raskt blir brukt på alle deler av samfunnet,
 • Vaksinasjon bør gjøres tilgjengelig for aktive ansatte så snart som mulig,
 • Kampanjer som 'Vaksinen er trygg', 'Vaksinen beskytter', 'Epidemien vil ende med vaksinen' bør gjøres, og samfunnet bør rettes mot vaksinen, som bryter fordommene som er utviklet mot vaksinen, sørger for at vaksinen er trygg og beskyttende, og forklarer bivirkningene.

• Offentlig myndighets overføring av informasjon til samfunnet

 • Tilgang til data under COVID-19-pandemien bør gis uten begrensninger,
 • Informasjon om prosessen bør deles tydelig og tydelig på en måte som alle deler av samfunnet kan forstå,
 • Viktigheten av å overholde folkehelsetiltak bør understrekes:

Riktig bruk av masker, fysisk avstand, overholdelse av rengjøringsregler, ikke være hjemme i mer enn 15 minutter i overfylte og lukkede områder, bli hjemme så mye som mulig, forsinke unødvendige reiser, minimere sosiale forhold, ventilasjon av innemiljøer, sikre absolutt overholdelse av anbefalt isolasjon og karantentider osv.

I tiltakene som skal treffes for å undertrykke COVID-19 global epidemi;
• 'Å bygge en mer rettferdig, sunnere verden'
 dens formål bør overholdes,
Hver person i Izmir;

 • Tilgang til trygg mat og rent vann
 • Sunn levekår
 • Tilgang til helsetjenester
 • Rett til å ha tilstrekkelig utdannelse,
 • Tilstrekkelig inntekt til å dekke grunnleggende behov, jobbbeskyttelse, leie på arbeidsplassen, betaling av regninger osv. Arbeidet med å løse forretningsproblemer bør støttes,
 • Selv om det er kjent at høyest antall dødsfall er blant helse- og støttetjenestearbeidere, bør grupper som har problemer med tilgang til personlig verneutstyr og opplæring i praksis, definitivt støttes.

• Effektiv og vitenskapelig styring av den globale epidemiprosessen bør sikres med deltagelse av alle samfunnssegmenter i beslutningene som tas og implementeres med bidrag fra organisasjoner som arbeids- og profesjonelle organisasjoner, spesialistforeninger, frivillige organisasjoner, pasientrettighetsforeninger, i samarbeid med helsepersonell og institusjoner i samfunnet, og med deltakelse fra det lokale til senteret.
• 'Ta personlige beskyttelsestiltak (maske, avstand, rengjøring), unngå nærkontakt med mennesker, hold deg i lukkede, ikke ventilerte omgivelser, selv om du er vaksinert eller har sykdommen. Frivillig karantene søke 'etc. Publikum bør bli minnet om deres bidrag til å overvinne denne prosessen med kampanjer.
Disse tiltakene som skal treffes for å nå vårt mål om "sunn individ, sunn Izmir, sunn verden" vil gjøre oss i stand til å overvinne den globale epidemien. " Izmir Metropolitan Municipality Scientific Committee

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar