Dilovası anlagt anbud med flere etasjer

Dilovasi anbudsanlegg for parkeringshus med flere etasjer ble avholdt
Dilovasi anbudsanlegg for parkeringshus med flere etasjer ble avholdt

Kocaeli Metropolitan Municipality, som letter livene til borgere som bor i Kocaeli med prosjektene den har implementert, fortsetter sine investeringer i Dilovası-distriktet. I denne sammenheng ble det avholdt et anbud for bygging av "Dilovası Multi-Storey Parking Lot and Indoor Market Place", et av distriktets viktigste behov. Det første trinnet ble tatt med anbudet på prosjektet, som varer 390 dager etter levering av stedet. 

TILLEGGENDE KOSTNAD 16 MILLIONER 656 TUSEN TL, 15 SELSKAPER ER TILBUDT

13 selskaper avga bud på anbudet i Kocaeli Metropolitan Municipality Main Service Building for prosjektet, med en omtrentlig kostnad på 656 millioner 15 tusen TL. Det høyeste budet på anbudet ble gitt av Tim Peyzaj Construction med 16 millioner 650 tusen TL, mens det laveste budet ble levert av Dahi Proje Yapı med 8 millioner 523 tusen TL.

 

SELSKAPET TILBUD
BYGGEPROSJEKT 8 MILLIONER 523 TUSEN TL
EMİNOĞULLARI GRUPPEKONSTRUKSJON 8 MILLIONER 612 TUSEN TL
İHSAN BEYAZİT, FİBEY İNŞAAT 9 MILLIONER 981 TUSEN TL
ZAFER KARABACAK 10 MILLIONER 441 TUSEN TL
KONTRAKTIVERING AV KRAFT 10 MILLIONER 978 TUSEN TL
NRSE-KONSTRUKSJON 11 MILLIONER 52 TUSEN TL
GÜNKER-KONSTRUKSJON 11 MILLIONER 300 TUSEN TL
MURAT CENGİZ KANSOY, YAZICIOĞLU BYGG 11 MILLIONER 543 TUSEN TL
EMAY-ARKITEKTUR 11 MILLIONER 580 TUSEN TL
FRYKTELIG STRUKTUR 11 MILLIONER 935 TUSEN TL
AYYILDIZ EIENDOMSKONSTRUKSJON 12 MILLIONER 765 TUSEN TL
ATLASBK-KONSTRUKSJON 13 MILLIONER 132 TUSEN TL
ULTRA INDUSTRIBYGNING, ERG YAPI-KONSTRUKSJON 13 MILLIONER 840 TUSEN TL
HAKAN ŞENTÜRK 15 MILLIONER 879 TUSEN TL
TIM LANDSCAPE CONSTRUCTION 16 MILLIONER 650 TUSEN TL

VIL BYGGES SOM 4-ETASJER I DET REPUBLIKE OMRÅDET

Parkeringshuset og markedsplassen med flere etasjer, et av de viktigste behovene i Dilovasi-distriktet, vil bli bygget av Kocaeli Metropolitan Municipality i Cumhuriyet Mahallesi med 4 etasjer. Prosjektet, som skal bygges på et punkt nær Çardaktepe-moskeen, har et areal på 3 tusen 33 kvadratmeter, mens det totale konstruksjonsarealet er bestemt til 7 tusen 398 kvadratmeter.

 

6 DAGER EN UKES PARKERING BRUKES 1 DAGS SØNDAG

Den moderne bygningen som skal bygges innenfor rammen av prosjektet, og som vil tilføre distriktet verdi, vil tjene innbyggerne som en parkeringsplass 6 dager i uken og en markedsplass i 1 dag. Innenfor rammen av planleggingen skal bygningen bygges i fire etasjer, inkludert første etasje, 1. kjelleretasje, 2. kjelleretasje og 3. kjelleretasje. Innenfor rammen av prosjektet vil det være en 57-bilers parkeringsplass og markedsplass i første etasje, og en 1-bilers parkeringsplass og en markedsplass i 53. kjelleretasje. Det vil være en parkeringsplass for 2 kjøretøy i 38. kjelleretasje og politi- og overmannsrom, et bønnerom for menn og kvinner, et strømrom, et toalett og en parkeringsplass for 3 kjøretøy i 17. kjeller.

 

ET VIKTIG BEHOV AV Distriktet vil bli oppfylt

Det største markedet i Dilovası-distriktet er etablert på İbn-i Sina Street i Cumhuriyet District. Samtidig forårsaket markedet etablert på Ibn-i Sina Street, en av de travleste gatene i distriktet, trafikk tetthet i distriktet sentrum. Parkeringsplassen med flere etasjer og innendørs marked, som vil bli implementert av Metropolitan Municipality, vil også lette trafikken i distriktet med sin mer moderne og ordnede form. Med prosjektet vil både parkering og markedsplassbehov for innbyggere som bor i distriktet bli dekket.

 

 

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar