Hundrevis av tusenvis av ulovlige handelsvarer beslaglagt i Kocaeli Port

Hundretusenvis av kommersielle varer ble fanget i havnen i Kocaeli
Hundretusenvis av kommersielle varer ble fanget i havnen i Kocaeli

I operasjonen utført av Tollhåndhevingsteamene ved handelsdepartementet i en havn i Kocaeli, ble det beslaglagt omtrent 300 tusen kommersielle varer til en verdi av 15 millioner TL i en mistenkelig container.Som et resultat av dataanalyse utført av Generaldirektoratet for tollhåndhevelse, ble en container som ble brakt fra Kina til en havn i Kocaeli ansett som risikabel. Kocaeli Tollhåndhevelse, smugling og etterretningsdirektorat ble bedt om å kontrollere samsvar med produktene i nevnte container til erklæringen. Teamene tilknyttet direktoratet dro til havnen der den mistenkte containeren var plassert og røntgen skannet containeren.

Som et resultat av screeningen ble det besluttet å åpne og søke i containeren etter å finne mistenkelig tetthet. I ransakelsene som ble utført av Tollhåndhevelseslagene, ble det tatt beslag på 96 tusen tang, 22 tusen kakeformer, 81 tusen sil og 95 tusen elektriske melkepiskere, som ikke var inkludert i importdeklarasjonen.

Mens det ble bestemt at tollverdien av produktene som ble beslaglagt som et resultat av operasjonen, var 15 millioner tyrkiske lira, ble det iverksatt en etterforskning mot de ansvarlige.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar