Hvilke vaksiner bør du gi hunder? Vaksinasjonsplan for hunder

Hvilke vaksiner skal hunder gis til hunder?
Hvilke vaksiner skal hunder gis til hunder?

Hvis du har adoptert en hund, har du møtt en av de mest elskelige, lojale og lojale vennene du noensinne vil møte! Hunder er svært hengivne dyr til sine eiere. Du kan gjøre mange aktiviteter med den søte vennen din og styrke kommunikasjonen ved å tilbringe tid sammen med ham. I mellomtiden bør du imidlertid ikke forsømme helsen til din firbente venn. Når valper er 45 dager gamle, bør de tas til sin første veterinærkontroll og følges opp regelmessig. Så, hvilke vaksiner skal hundene gis? Hva er medisinene gitt annet enn vaksiner?

Hvilke vaksiner bør du få valper?Under det første veterinærbesøket hos valper, administreres parasittmedisinering eller vaksine i samsvar med den generelle undersøkelsen og blodanalysen. Bruk av parasittmedikamenter er av stor betydning når det gjelder å beskytte helsen til både din vakre venn og deg. Uten parasittmedisiner kan helsen til hunden din bli satt i fare av interne eller eksterne parasitter, og du kan også bli smittet. For å forhindre slike problemer, bør parasittmedisiner gjentas hver 3. måned.

Når parasittapplikasjonene er over, vil hunden din starte sin første vaksinasjon når de er omtrent 6-8 uker gamle. Den første vaksinen som gis er en kombinasjonsvaksine. Kombinasjonsvaksinen tar sikte på å vaksinere mot ungdomssykdom, en vanlig dødelig sykdom hos hunder, og mange virus som forårsaker blodig diaré. Deretter bør koronavirus, sopp, bordotella og rabies vaksiner administreres. Det tar omtrent 2,5 - 3 måneder for hunden din å fullføre de første vaksinasjonene. Når vaksiner er over, bør repeterende parasittapplikasjoner startes hver tredje måned.

Hvilke vaksiner bør voksne hunder gis?

Hvis du adopterer en voksen hund eller hunden din er over ett år, bør gjentatte vaksiner innføres. De nevnte vaksinene må fornyes så ofte og i de tilfeller veterinæren din anser det som nødvendig. Veterinæren din vil informere deg om mulige gjentakelser av vaksinasjon på forhånd. Vaksiner som voksne hunder burde ha er oppført som koronavirus, rabies, bronkier, borreliose og kombinasjonsvaksiner.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar