Forpliktelsen til å komme til sentrum for å få et Izmirim-kort er utført

Izmirs forpliktelse til å komme til sentrum for å få et kort er over.
Izmirs forpliktelse til å komme til sentrum for å få et kort er over.

İzmir Metropolitan Municipality ESHOT General Directorate har fullført forpliktelsen for innbyggere i de omliggende distriktene til å komme til sentrum for å motta et personlig İzmirim-kort. Izmirim Card Mobile Service Vehicle, som skal betjene studenter, lærere, 60 år, over 65, funksjonshemmede, veteraner og slektninger til martyrer, vil bli tatt i bruk fra 12. april.Izmir Metropolitan Municipality ESHOT General Directorate har tatt i bruk mobiltjenestebilen etter at fem nye personaliserte kortapplikasjonssentre åpnet i forskjellige deler av byen. Takket være kjøretøyet som er bygd i ESHOT-verksteder, trenger ikke innbyggere i bydeler som ikke er byer, å komme til sentrum for å få et kort. Student, lærer, alder 60, over 65 år, funksjonshemmede, veteran og martyrs relative Izmirim-kort vil bli utstedt innen fem minutter.

Første stopp er Aliağa

Izmirim Kart Mobile Service Vehicle vil begynne å operere fra 12. april og første stopp er Aliağa. Senere vil mobiltjenestekjøretøyet som skal tjene i distriktene Menemen, Torbalı og Mendereste tjene på sommerferiesteder om sommeren. Arbeidsplanen for kjøretøyet og poengene det vil tjene vil bli kunngjort regelmessig fra sosiale mediekontoer til Generaldirektoratet for ESHOT.

Servicepunktet økte til 7

ESHOT har utvidet sin personaliserte Izmirim-korttjeneste, som den tidligere kun ga i kortsenteret i Konak og i kortenheten under Konak Floor Parking, med fem nye enheter åpnet i forskjellige deler av byen det siste året. Nye enheter; Den serverer på Bostanlı fergeterminal, F.Altay Transfer Center, Bornova Metro Transfer Station, Hilal Transfer Center og Üçyol Metro Station. Lokale tjenesteenheter i de omliggende distriktene, tilknyttet Izmir Metropolitan Municipality, mottar fortsatt personlige Izmirim-kortapplikasjoner fra innbyggere.

Hva kreves for søknad?

I enhetene; Studenter, lærere, 60 år, over 65, funksjonshemmede, veteraner og martyrrelaterte Izmirim-kort blir gitt. Identitet og et biometrisk bilde er nok for applikasjonen. De som ønsker å få et funksjonshemmet Izmirim-kort, må sende inn en godkjent kopi av helsestyrets rapport som viser at de er 40 prosent eller mer funksjonshemmede. Innbyggere over 65 år, funksjonshemmede, veteraner og slektninger til martyrer, kan få sine Izmirim-kort gratis.

HES-kode må defineres

I følge rundskrivet utgitt av innenriksdepartementet innenfor rammen av arbeidet med å bekjempe pandemien, kan offentlige transportbiler bare gå ombord med İzmirim Cards hvis HES-kode er definert. Innbyggere som mottar et nytt kort, kan legge inn HES-kodene sine på Izmirim-kortene sine ved å logge inn på nettstedet til hes.eshot.gov.tr. Ansatte som betjener i Izmirim-kortenheter kan også definere HES-koden ved behov.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar