Kocaeli İlimtepe Connection Road Highway Crossing Bridge Construction fortsetter

Bygging av motorveiovergangen fortsetter i bukta
Bygging av motorveiovergangen fortsetter i bukta

Den første etappen av İlimtepe-tilkoblingsveien, som ble implementert av Kocaeli Metropolitan Municipality, fortsetter. Mens 1 meter delen av strømforbedringsarbeidet er ferdig, vil det også bli laget 400 meter strømforbedrings- og passasjekulverter innenfor rammen av prosjektet. Gravearbeider utføres for de to fundamentbenene på motorveiovergangsbroen der to fundamentbetong helles. Innenfor rammen av den første fasen av overgangsbroen som skal bygges på fire fundament totalt, ble strømlinjene fra Hürriyet Caddesi på motorveien forskjøvet og plassert under jorden. Fortauets forringelse forårsaket av forskyvningsarbeidet på gaten ble løst.

STARTER FRA NEW YALI NABOROODMetropolitan kommune fortsetter å tilby mange prosjekter til tjeneste for innbyggerne for å gjøre transportnettverket i Kocaeli kjørt mer behagelig og glatt. I denne sammenhengen vil motorveiovergang, 5,2 meter dobbel vei, drikkevann, avløps- og regnvannslinjer, strømforbedringsarbeid, fortau og parkettbygging utføres innenfor rammen av første etappe av den 1 kilometer lange veien med start fra Körfez Distrikt Yeni Yalı Mahallesi til İlimtepe District. Så langt er det kjørt 1.120 peler for motorveiovergangen med et spenn på 128,7 meter.

HIGHWAY CROSSING BRY ER LAGET

Innenfor rammen av İlimtepe-forbindelsesvei 1. trinns arbeid, vil det bli konstruert en motorveiovergangsbro med et spenn på 128,7 meter for forbindelsen til Çamlıtepe District. Veien som starter fra Anadolu Döküm Junction vil bli krysset av en bro over motorveien over TEM og vil være koblet til Yunus Emre Street. Gate- og kryssordninger vil også bli gjort innenfor verkets omfang.

FRA D-100 TIL NORMARMARA HIGHWAY

Veien fra D-100 Yeni Yalı Mahallesi vil passere gjennom Çamlıtepe og Yavuz Sultan Selim-nabolagene. Etter fullføring av de neste trinnene i firefeltsveien som vil gi en nord-sør-forbindelse mellom D-100 motorveien og İlimtepe hus, er det rettet mot å sikre forbindelsen mellom Sevindikli-avkjøringen av motorveien Northern Marmara og D -100 motorvei.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar