The New Stop of Cif Temizken Beautiful Project er Zincirlikuyu

Mens cif var ren, ble det nye stoppet for det vakre prosjektet Zincirlikuyu
Mens cif var ren, ble det nye stoppet for det vakre prosjektet Zincirlikuyu

IMM-president Ekrem İmamoğlu snakket på det virtuelle reklamemøtet som ble holdt på grunn av fullføringen av ordningsarbeidet i Zincirlikuyu Metrobus Station. Å si: "Vi ønsker å få alle til å føle at alle som bor i denne byen har rett til å snakke i denne byadministrasjonen," sa İmamoğlu. Vi er klare til å lytte, produsere sammen og lykkes sammen. Det mest konkrete eksemplet på dette er at jeg nyter gleden og æren av livet hans med de vakre applikasjonene vi deler i dag. Slik sett inviterer jeg alle istanbulittene, alle anerkjente institusjoner og organisasjoner i Istanbul til denne prosessen. Vår 'Istanbul er din' setning er ikke bare en setning. "Hver enkelt person som bor i Istanbul har et ansvar," sa han. Zincirlikuyu Metrobus Station, et av nøkkelpunktene i byens transportlinje, ble omorganisert innenfor rammen av "Cif / Clean While Beautiful" -kampanjen organisert av samarbeidet mellom IMM og Unilever-selskaper.Omfanget av "Cif / Clean-While-Beautiful" -kampanjen, organisert i samarbeid med Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) og Unilever-selskapet, utvides. Et nytt prosjekt ble lansert på Zincirlikuyu Metrobus Station, et av nøkkelpunktene i byens transportlinje, etter "søppeldeksel" -applikasjonen, som ble distribuert ved bredden av Bosporos og Det gylne horn og vant innbyggernes takknemlighet. . Det siste punktet ble nådd i arbeidene som ble utført under navnet "Cif / Clean While Beautiful @ Zincirlikuyu".

İMAMOĞLU OG YILMAZ SVAR RUTKAYS SPØRSMÅL

IMM-president Ekrem İmamoğlu deltok på det innledende møtet for prosjektet. På det virtuelle introduksjonsmøtet som ble holdt med presentasjonen av den berømte skuespillerinnen Doğa Rutkay Kamal, svarte İmamoğlu og visepresidenten for Unilever Home Care Category Leyal Eskin Yılmaz på spørsmål fra Kamal. Understreker at fordelene med samarbeidet de har realisert med Unilever og Cif-merkevaren er svært verdifulle for Istanbul, sa İmamoğlu: “Istanbul er en by som har et veldig nært forhold til havet. Men dessverre har vi en mangel på å holde havet rent. “Çöpkaparlar” spiller en viktig rolle både når det gjelder å rense havet og øke bevisstheten ”. Påminnet om at de tar sikte på å øke antallet aktive grøntområder som blir dratt av publikum, og sa İmamoğlu: "I denne forbindelse er vi veldig glade for å bringe våre urbane skoger, livsdaler og mange nye parker til byen".

"DET VAR BEHOV FOR REGULERING I KJEDEN BORN"

Understreker at ansiktet til fotgjengeroverganger i Eminönü og Karaköy har endret seg innenfor rammen av samarbeidet med selskapet, sa İmamoğlu: "Jeg håper vi alltid vil beskytte dette området på en så ren, lys og romslig måte med omsorg for vår mennesker." Påpeker at Zincirlikuyu Metrobus Station også fungerer som et viktig senter i transportlinjen, sa İmamoğlu: “Det var behov for en ordning i denne regionen. Fordi stoppet vårt ikke fikk mye sollys på grunn av beliggenheten. Mørket var litt overveldende, for å si det sånn. Takket være arbeidet som er utført med vår veiledning, har det nå blitt et mer romslig, komfortabelt og ryddigere offentlig rom. Igjen, takket være retningsskiltene, ble forvirringen som oppstod i overfylte perioder i stor grad eliminert ”.

"DELTAKELSE AV VÅRE BURGERE ER VELDIG verdifullt"

Han uttrykte takknemlighet til Unilever-selskapet og dets ansatte for deres samarbeid og bidrag i byen, sa İmamoğlu:

”Byer er steder som bor nesten 75-80 prosent av verdens befolkning. 21. århundre boareal, byer. Derfor snakker vi med de lokale administratørene om at vi har intervjuet at lokale myndigheter skal gi verden et godt århundre med en god modell. Lokaldemokrati er et veldig viktig begrep. Deltakelse, åpenhet og sunn fornuft, deltakelse fra våre borgere og borgere i vern av miljøet er veldig verdifullt. Ellers er det ikke mulig for noen institusjon å overvinne disse problemene alene. Det er byer på 15-20 millioner i verden. Å løse disse problemene, skape et bærekraftig byliv, kan ikke være en ordfører eller en gruppe kommuneansatte. Selvfølgelig er vi institusjonen som vil modernisere og dominere prosessen. Men byer der hver borger blir til et ansvarlig individ kan bare være lykkelige. Vi er fast bestemt på å skape dette. Vi må skape en massebevegelse i byer der samfunnet genererer ideer, deler og til og med styrker ånden av solidaritet, hvis byen er truet, hvis det er et element som skaper en beskyttelsesmur og baner vei for byen i en sans. "

"ALLE HAR RETTEN TIL EN STEMME I BYLEDELSE"

Å si: "Vi vil få alle til å føle at alle som bor i denne byen har rett til å snakke i denne byadministrasjonen," sa İmamoğlu, "Vi vil at alle skal delta i utformingen av denne byen og fremtidens modning, slik at eierstyrke i samfunnet øker. For han; Vi er klare til å lytte, produsere sammen og lykkes sammen. Det mest konkrete eksemplet på dette er at jeg nyter gleden og æren av livet hans med de vakre applikasjonene vi deler i dag. Slik sett inviterer jeg alle istanbulittene, alle anerkjente institusjoner og organisasjoner i Istanbul til denne prosessen. Vår 'Istanbul er din' setning er ikke bare en setning. Hver enkelt person som bor i Istanbul har et ansvar. "Dette arbeidet med Unilever fikk oss til å føle det."

YILMAZ DELTE DETALJENE OM VERKENE

Unilever nestleder for hjemmetjenestekategori, Yılmaz, presenterte også en kort oppsummering av arbeidet de har gjort i samarbeid med IMM. Sagt at "Zincirlikuyu, som er møtepunktet for metrobussen, metroen og mange viktige busslinjer, er hjertet i et stort offentlig transportnett for Istanbul," delte Yılmaz følgende informasjon om verkene:

“Vi så på hva vi kan gjøre med luftkvaliteten når det gjelder passasjerer som venter fra stasjonen, for det er både biler og metrobusser. Vi fikk veggene til å se rene og velstelte ut med en veggmaling som renser luften og seg selv. Du vet, Zincirlikuyu Metrobüs Station er litt mørk på grunn av sin beliggenhet og arkitektoniske struktur. Det er et vitenskapelig faktum at naturlig lys får folk til å føle seg lykkeligere og mer energiske. Basert på dette plasserte vi naturlig belysning i dagslystoner. Det er imidlertid veldig overfylt, da det er forbindelsespunktet for mange offentlige transportlinjer. Av denne grunn utarbeidet vi retningsskilt som gjør flytrafikken flytende. Vi plasserte planter for å styrke det rene utsikten over stasjonen og for å legge til naturlighet. Vi hadde som mål å fortsette resirkuleringsarbeidet vårt som vi startet i første fase av prosjektet vårt ved å plassere sorteringsbokser. I tillegg viser vi noen av avfallene som er samlet inn av Cif Çöpkapars fra Bosporos i spesielle bokser her. Vi har også skapt en mulighet til å styrke vårt budskap, vår bevissthet og bevissthet om forurensningen i Bosporos. "

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar