Prosessen med motstand mot Kanal Istanbul prosjektutviklingsplaner startet

Prosessen med innsigelse mot kanalen istanbul prosjektets reguleringsplaner har startet
Prosessen med innsigelse mot kanalen istanbul prosjektets reguleringsplaner har startet

Reguleringsplaner for Channel Istanbul ble godkjent av departementet for miljø og urbanisering og ble suspendert. Istanbulittene vil kunne bruke sin rett til å motsette seg planene frem til 24. april. Innvendingsbegjæringer http://www.kanal.istanbul Tilgjengelig fra nettstedet.En ny prosess har startet i Kanal Istanbul Project, kjent som Crazy Project. Miljø- og urbaniseringsdepartementet godkjente og suspenderte planene for kanalreservatet Istanbul og Yenişehir reserve 25. mars.

Planer som dekker ni distrikter, nemlig Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy, Eyüp, Bağcılar, Esenler og Bayrampaşa, vil påvirke et område på 9 90 fotballbaner. Kanal Istanbul-prosjektet, som irreversibelt vil ødelegge eksisterende jordbruk, skog, beiteområder og vannressurser, er imot av mange forskere.

TILFELDSPERIODE TIL 24. APRIL

Istanbul-innbyggere som ønsker å utøve sin innsigelsesrett mot de suspenderte revisjonsplanene for Kanal Istanbul, laste ned og signere begjæringen fra www.kanal.istanbul istanbul@csb.gov.tr eller levert for hånd til Istanbul provinsdirektorat for miljø og urbanisering Ataşehir servicebygg. Ankefristen avsluttes 24. april 2021.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar