Smarttelefonutgiftene økte med 50 prosent det siste året

Smarttelefonutgiftene har økt med hundre prosent det siste året
Smarttelefonutgiftene har økt med hundre prosent det siste året

De økende kostnadene for smarttelefoner har også spredt bruken av telefontilbehør, spesielt beskyttende deksler.Som smarttelefonbruk fortsetter å øke over hele verden også i Tyrkia. Mobile Communication Tools and Information Technologies Businessmen Association (MOBİSAD) kunngjorde at totalt 2020 millioner 10 tusen smarttelefoner ble solgt i 500, og den gjennomsnittlige betalingen for smarttelefoner økte med 50% sammenlignet med året før og nådde 3.600 TL. De økende kostnadene for smarttelefoner har også spredt bruken av telefontilbehør, spesielt beskyttende deksler.

sin vurdering på problemet Deercas Turkey Marketing and Communications Director Özlem Topaloğlu Özdemir "Antallet mobiltelefonbrukere i Tyrkia, ifølge nyere forskning økte siste 2 millioner mennesker i året og nådde 76,89 millioner, mens andelen smarttelefonbrukere var 97,2%. Spesielt med pandemien har digitaliseringsvinden økt behovet for smarttelefoner på mange områder fra utdanning til næringsliv. Denne situasjonen ledet brukerne til bedre utstyrte telefoner med høyere segment. Til tross for svingningene i valutakursen forble de høye prisene imidlertid konstante, og tiltakene som ble tatt av brukerne for å forhindre skade på enhetene de kjøper og for å forhindre store merkostnader som reparasjoner ble økt. Den viktigste av disse var bruken av beskyttelsesdeksler ”.

Brukes ikke bare for å beskytte enheten, men også for å tilpasse den

Sagt at økningen i etterspørsel etter telefonvesker og teknologitilbehør gir forskjellige behov, sa Deercase Marketing and Communication Director Özlem Topaloğlu Özdemir: “Smarttelefoner er nå som venner eller fortrolige som følger hvert øyeblikk. Dette gjør enhetene personlige i brukernes øyne. Som sådan er det eneste formålet med telefondeksler ikke å beskytte enheten, men å gjenspeile brukerens stil. Som et innenlandsk e-handelsfirma som designer telefonvesker og teknologitilbehør, tilbyr vi tusenvis av design i 6 forskjellige materialer som farget silikon, Silvery Watery, Glossy, Transparent, Arty Case, Neon. "Vi møter brukernes forespørsler om personlig omslag med bilder av seg selv, deres kjære eller kjæledyrene sine, med den personlige workshopopplevelsen vi lager i et virtuelt miljø."

“Warner Bros. signert et teknologisk samarbeid med tilbehørssamlinger som aldri tidligere har blitt sett i Tyrkia, vil vi ta

Som Deercase er Warner Bros., en av verdens ledende filmproduksjon og TV-selskaper, også kjent for sine avanserte lisensprogrammer for forbrukerprodukter. Deercase Marketing and Communications Manager Özlem Topaloğlu Özdemir sa: “Warner Bros. signert et teknologisk samarbeid med tilbehørssamlinger som aldri tidligere har blitt sett i Tyrkia, vil vi ta. For det første, Warner Bros. Vi vil møte brukerne med DC Comics-samlingen. Samlingen inneholder ikoniske Justice League-figurer fra DC Comics-universet; Helter som Batman, Superman, Wonder Woman, Flash og Aquaman vil bli omtalt med de mest bemerkelsesverdige designene. " sa.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar