Støtter bloddonasjonskampanje under EGO-pandemiprosessen

Støtter bloddonasjonskampanje i ego-pandemi
Støtter bloddonasjonskampanje i ego-pandemi

Ankara Metropolitan Municipality EGOs generaldirektorat støttet kampanjen "Bloddonasjon og stamcelleprøveinnsamling" initiert i samarbeid med den tyrkiske røde halvmåne for sikker blodforsyning på grunn av reduksjon i blodlagrene. Bloddonasjonskampanjen vil fortsette fra 1. til 8. april i de regionale direktoratene til EGOs generaldirektorat for bussdrift, transportplanlegging og jernbanesystem og avdelinger for vedlikehold og reparasjon av kjøretøy.Ankara Metropolitan kommune ga full støtte til bloddonasjonskampanjen organisert av den tyrkiske Røde Halvmåne for å øke bevisstheten i samfunnet om bloddonasjon på grunn av reduksjon i blodlagrene under pandemiprosessen.

EGOs generaldirektorat regionale direktorater vil være vertskap for "Bloddonasjon og stamcelleprøveinnsamlingskampanje" organisert av den tyrkiske røde halvmåne mellom 1. og 8. april 2021.

STØTTE SPARINGSLIV

EGOs viseadministrerende direktør Zafer Tekbudak ga følgende informasjon om kampanjen han deltok med EGOs viseadministrerende direktør Halit Özdilek og EGO Service Improvement and Corporate Development Department Head Ayten Gök:

“Våre kolleger i EGO 2. region gjør en stor innsats hver dag for å bringe folk tilbake til skolene, jobbene, hjemmene og kjære. I dag er våre ansatte blant oss for å gi blod ved å bringe et nytt offer. Å redde en persons liv er en høy plikt. Når vi gir blod, fornyes blodcellene i kroppen vår, og det bidrar også til eliminering av plager som hodepine, høyt blodtrykk, stress og tretthet. Bloddonasjonsraten har redusert under pandemiprosessen. Hvis vi deltar tilstrekkelig, vil vi bidra til bloddonasjon. "

Turkish Red Crescent Regional Blood Center Director Dr. Murat Güler snakket som følger:

“Vi er glade for å samarbeide med Metropolitan kommune som den tyrkiske røde halvmåne. Det er en alvorlig reduksjon i frekvensen av bloddonasjon på grunn av pandemien, men våre folk begynte å komme til blodsentrene våre etter at den følsomme samtalen ble foretatt. Blodbeholdningen gikk ned, men takket være disse kampanjene begynte vi å øke aksjene. Vi forventer at vi vil oppleve en økning i blodgivningsgraden vår med støtte fra Metropolitan kommune. "

ØK BLODLAGER I MÅLPROSESSEN

Ansatte ved Generaldirektoratet for EGO viste stor interesse for bloddonasjonskampanjen, som ble organisert for å øke blodbeholdningen, spesielt under epidemiprosessen, og uttrykte sine tanker som følger:

-Uğur Fabric (Spotter i kjøretøyvedlikeholdsavdelingen): «Jeg er glad for å donere blod til fordel for mennesker. Jeg donerer blod regelmessig, og jeg anbefaler at alle donerer blod frivillig og handler sensitivt. "

-Adnan Erdogan (EGO Staff): “Jeg oppfyller min menneskelige plikt og gir liv til noen. Samarbeidet mellom kommunen vår og Den røde halvmåne oppmuntret oss også mer til å gi blod. "

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar