Sykkelentusiaster møtes på Istanbul Mountain Bike Night Race

Sykleentusiaster møtes ved midnatt Istanbul terrengsykkel
Sykleentusiaster møtes ved midnatt Istanbul terrengsykkel

Sykkelentusiaster kommer sammen på Istanbul Mountain Bike Night Race. Søknader til løpet, der Florya Atatürk Forest vil være vert for konkurransen til utøvere fra 17 år og over, avsluttes i morgen kveld.Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), som startet idrettsorganisasjonene i 2021 med N Kolay Istanbul Half Marathon, som ble arrangert i forrige uke og var vertskap for verdensrekorden, fortsetter å organisere nye idrettsorganisasjoner som vil bringe handling til byen. Sykkelentusiaster kommer sammen på arrangementet som holdes lørdag 10. april.

OPPTAKER SLUTT 8. APRIL

Istanbul Mountain Bike Night Race er organisert for å gjøre terrengsykkelritt tradisjonelle og for å øke antall idrettsutøvere innen dette feltet. Registreringene av løpet, som er blant idrettsorganisasjonene til IMM Youth and Sports Directorate for år 2021 og organisert av SPOR ISTANBUL, fortsetter til 8:23 natten til 59. april på event.spor.istanbul.

Arrangementet som skal holdes i Florya Atatürk Forest vil bli avholdt med en begrenset kvote på 250 personer. Løpet vil bli avholdt i kategoriene unge kvinner, elite kvinner, master kvinner, master 30 menn, master 40 menn og 50+ menn, junior menn og elite menn.

PROFESJONELLE OG AMATØRSYKLER DELTAR

Løpet, som er organisert med slagordet "Darkness Can't Stop You, Ride Into the Night" og vil bli arrangert på middels vanskelighetsnivå, vil være åpent for deltakelse av profesjonelle og amatør sykkelutøvere. Før løpet vil utøverne, som får en to-timers periode til å gjøre seg kjent og varme opp banen, sykle på 3,5 kilometer løype i turer som varierer mellom 3 og 8 i henhold til deres kategorier. Medaljer vil bli gitt til alle idrettsutøvere på slutten av løpet. De vinnende utøverne vil motta premiepengene og cupen.

ATLETTER FRA UTENfor byen kan også konkurrere

Deltakelse med andre typer sykler aksepteres ikke i løpet der det er obligatorisk å bruke en terrengsykkel (MTB) med minst 26 tommer felg. Det vil imidlertid være obligatorisk for alle konkurrenter å bruke hjelmer og ha front- og baklys mens de kjører eller trener. De med ufullstendig utstyr vil ikke kunne konkurrere. Det vil være tilstrekkelig for idrettsutøverne som deltar i løpet utenfor byen for å få "konvoi" fra provinsdirektoratet for ungdom og idretter i provinsen de er i, slik at de ikke har problemer med transport.

ARRANGEMENTET BLIR ORGANISERT MED UTBRYTSTILTAK

Tilskuere og gjester vil ikke bli akseptert til løpet, som vil bli avholdt under tiltakene fra Covid-19. Matforbruk blir ikke laget. Omfattende desinfiserings- og rengjøringsarbeid vil bli utført før, under og etter løpet i aktivitetsområdet der sosiale avstandsregler vil bli brukt. Før løpet, hvor alles temperatur skal måles, vil alkoholbasert håndgel og hygieneprodukter være tilgjengelig i forskjellige deler av området.

Idrettsutøvere som er registrert i organisasjonen, vil kunne kjøpe racing-settene (sykkelnummer, klipp og t-skjorte) på SPOR ISTANBUL Generaldirektorat fredag ​​9. april mellom 10.00 - 17.00. Reglene og all informasjon om løpet er tilgjengelig på spor.istanbul.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar