Transport- og infrastrukturdepartementet KPSS 2021/4 Plasseringsresultater kunngjort

Transport- og infrastrukturdepartementet kpsss plasseringsresultater kunngjort
Transport- og infrastrukturdepartementet kpsss plasseringsresultater kunngjort

Resultatene av KPSS 2021/4, som er nært beslektet med kandidatene til ansatt personell som skal utnevnes til departementet for transport og infrastruktur, ble kunngjort av ÖSYM. Transport- og infrastrukturdepartementets rekrutteringspreferanser ble tatt mellom 16. - 23. mars 2021.Kunngjøring angående de kontrakterte stillingene til departementet for transport og infrastruktur i henhold til KPSS 2021/4 plasseringsresultater;

I følge KPSS 31.03.2021/2021 plasseringsresultater kunngjort av ÖSYM onsdag 4, er kandidater som har blitt plassert i kontraktsstillinger i vårt departement, Fredag ​​16. april 2021 ved å utarbeide følgende dokumenter til slutten av arbeidsdagen, “Transport- og infrastrukturdepartementet, generaldirektoratet for personell, Hakkı Turayliç Caddesi nr: 5 Emek Çankaya / ANKARA”Personlig eller ved forsendelse (APS / Cargo / Mail-søknader fra vårt departement vil ikke være ansvarlig for forsinkelsene som kan oppstå).

DOKUMENTER KRAVET

 1. Søknadsskjema for avtale ( http://www.uab.gov.tr kan fås fra internettadressen eller Personaldirektoratet),
 2. Original eller bekreftet kopi av vitnemål eller eksamensbevis (Original eller godkjent kopi av vitnemål for ekvivalenter for uteksaminister ved utdanningsinstitusjoner i utlandet akseptert av Higher Education Council, http://www.turkiye.gov.tr Strekkodet utdannet sertifikat trykt gjennom e-state gate),
 3. KPSS 2021/4 resultater og plasseringsdokument, datastyrt med verifikasjonskode,
 4. Fotokopi av identitetskortet / identitetskortet som inneholder det tyrkiske identitetsnummeret,
 5. Strekkodestatussertifikat utstedt av autoriserte militære grener for mannlige kandidater eller skrevet ut via e-regjeringsporten
 6. Et dokument fra statsadvokatembetet som indikerer at det ikke er tatt noen kriminell journal de siste tre månedene, eller et rettsmedisinsk dokument med strekkode skrevet ut gjennom e-regjeringsporten,
 7. 2 passbilder (4,5 × 6 i størrelse, tatt i løpet av de siste 6 månedene i samsvar med bestemmelsene i forskriften om kjole og påkledning av personell som arbeider i offentlige institusjoner og organisasjoner),
 8. 3628 og varedeklarasjonen som skal fylles ut av bestemmelsene i forordningen om varedeklarasjon (Vårt departement) http://www.uab.gov.tr Den kan fås fra internettadressen eller fra generaldirektoratet for personell, den fylles ut på begge sider og legges i en forseglet konvolutt, og TR-nummeret og navn og etternavn blir skrevet på konvolutten
 9. Etisk kontrakt for offentlige tjenestemenn (Helsedepartementet) http://www.uab.gov.tr kan fås fra internettadressen eller Personaldirektoratet),
 10. Helseerklæring (begjæring om at det ikke er noen sykdom eller funksjonshemming som kan hindre ham / henne i å utføre sin plikt kontinuerlig under klimaforhold, http://www.uab.gov.tr kan fås fra internettadressen eller Personaldirektoratet),
 11. Adresseerklæring (Helsedepartementet) http://www.uab.gov.tr kan fås fra internettadressen eller Personaldirektoratet),
 12. Kandidater som har jobbet eller jobber i offentlige institusjoner og organisasjoner, må ha med seg et godkjent tjenestesertifikat fra sine institusjoner (de som jobbet i henhold til artikkel 657 / B i tjenestemannsloven nr. 4, med angivelse av tittel, varighet og grunn til forlatelse )
 13. Erklæring om forsikret tjeneste (strekkodet dokument trykt gjennom e-government gate vil bli akseptert)

Kandidater som er plassert i departementet vårt, må søke ved å levere de ovennevnte dokumentene i sin helhet og fullstendighet.

Merk: Søkere som ikke oppfyller vilkårene for utnevnelse, mister alle rettigheter som følger av plassering. 

Hvordan lære KPSS-resultatene fra samferdselsdepartementet?

Kandidatene vil ha resultatene av plasseringen av ÖSYM fra 31 2021. mars 09.30.  result.osym.gov.tr De kan få tilgang til dem fra internettadressen med deres TR ID-nummer og kandidatpassord.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar