Tünektepe taubane er i bruk igjen mandag 5. april

Tunektepe taubane åpner dørene for besøkende i april
Tunektepe taubane åpner dørene for besøkende i april

Antalya Metropolitan Municipality Tünektepe taubane og sosiale anlegg, som har vært stengt en stund på grunn av vedlikeholdsarbeid, er i drift igjen fra mandag 5. april.Tilbyr besøkende en unik utsikt over Antalya, Tünektepe taubane og sosiale anlegg suspendert tjeneste 18. januar 2021 på grunn av årlig vedlikehold. Omfattende vedlikeholds- og reparasjonsarbeid er fullført i Tünektepe taubane og sosiale anlegg for å gi mer komfortabel og trygg service til besøkende.

PÅ TJENESTEN HVER DAG, UKEDAG

Anlegget, som vil begynne å tjene igjen innenfor rammen av pandemiregler fra mandag 5. april, vil fortsette å samle borgere og besøkende til byen med den unike utsikten over Antalya. Tünektepe taubane og sosiale anlegg vil være åpen hver ukedag mellom kl. 10.00 og 18.00. Anlegget vil være stengt på lørdager og søndager når portforbud påføres.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til å kommentere

Yorumlar